Кей Кобаясі став першим японцем в історії, який отримав три зірки «Мішлен» - PostEat

пошук

Кей Кобаясі став першим японцем в історії, який отримав три зірки «Мішлен»
28-01-2020 0 1728


27 січня ресторанний гід «Мішлен» дав 42-річному шеф-кухарю Кею Кобаясі максимальну оцінку — три зірки. Це перший випадок, коли японський шеф отримав всі три відзнаки з моменту запровадження тризіркової системи оцінки «Мішлен»у 1930-х роках.

На врученні відзнаки шеф сказав, що зараз у Франції працює багато японських кухарів, — «Французька гастрономія нас прийняла і дала нам місце. Дякую, Франція!». Кобаясі визнав, що його перфекціонізм робить його «важкою людиною» для роботи на кухні, — «Зі мною непросто. Я вимагаю від команди дуже багато, а коли вони це зроблять, то вимагаю ще більше».

Кей Кобаясі (Kei Kobayashi) народився 1977 року у Наґано у сім’ї кухарів. Його Алена Дюкасса (Alain Ducasse) у закладі Plaza Athénée, шефа Жан-Франсуа П’єжа (Jean-François Piège) та Крістофа Море (Christophe Moret).

У 2011 році японець відкрив власний ресторан Kei у Парижі де готував страви французької кухні в авторській інтерпретації. Другу зірку «Мішлен» Кобаясі отримав у 2017 році. Ресторанні критики відзначають його точну передачу французьких страв та довершений стиль в роботі навіть з простими стравами.

Французькі ресторанні критики назвали японську кухню одним з головних трендів 2019 року. У рейтингу сотні кращих закладів світу La Liste 2020 японські ресторани зайняли третє та четверте місце.

Фото: Facebook

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi