Кількість гуманітарної допомоги, яка надходить до Миколаєва, зменшила у рази - PostEat

пошук

Кількість гуманітарної допомоги, яка надходить до Миколаєва, зменшила у рази
23-09-2022 0 204


Кількість гуманітарної допомоги, яка надходить до Миколаївської міської ради, зменшилася в десять разів у порівнянні з обсягами в лютому та березні. Про це під час брифінгу в Українському медіацентрі розповів Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

За його словами, в місті працює декілька гуманітарних програм, зокрема від ООН — видають рис, консерви. Щодня Жителі Миколаєва отримують 30 тисяч хлібин і консервів.

«У кого є проблема придбати їжу, можуть просто прийти й отримати гуманітарну допомогу. Ми працюємо зараз із Центром зайнятості, з ООН щодо отримання конкретних виплат під конкретних людей», — розповідає Сєнкевич.

Олександр Сєнкевич каже, що з початку війни міська влада опікується виключно людьми старше 65-ти років, людьми з інвалідністю, багатодітними родинами та ін.

«Ведеться облік, і ми можемо здійснювати облік виданої гуманітарної допомоги конкретній людині. Програма ООН — видача 30 тисяч хлібин і консервів — була запроваджена по картках за кодом платника податків, і так контролюється видача допомоги. Решта гуманітарної допомоги видають виключно громадські організації», – додає мер міста.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi