пошук
Анна Кирюхина
Автор
пошук
Анна Кирюхина
Автор
Столичний ресторан неаполітанської кухні POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій світу за версією італійського онлайн-гіду «50 Top Pizza». Киїівський заклад посів 30-у сходинку рейтингу.
Бренд-шеф POSITANO — Марко Черветті — шеф всіх ресторанних проектів Сільпо, а меню розроблялось разом зі всесвітньо відомим пиццайоло — Енцо Коччо (Enzo Coccia), засновником піцерії «La Notizia», першої піцерії, рекомендованої Червоним гідом Мішлен. У Неаполі Енцо володіє трьома піцеріями, одна з яких традиційна, друга — інноваційна, а в третій готують піцу не в печі, а на сковороді.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Фото: POSITANO
Рейтинг онлайн-гіду «50 Top Pizza» складається на основі оцінок інспекторів гіда, які відвідують піцерії в Італії і світі. Експерти оцінюють якість піци, сервіс, інтер’єр, обслуговування, а також барну та винну карти. Автентичність піцерії не відграє ролі в оцінюванні, проте інспектори враховують використання локальних і сезонних інгредієнтів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: ТЦ «Silver Breeze» (пр-т Павла Тичини, 1в)
Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (127 — 289 грн), домашня паста (119 — 298 грн), десерти (25 — 98 грн).
Страви: авторська піца «Позітано» — 183 грн, піца з прошутто крудо і песто — 196 грн, піца «Святий Валентин» — 209 грн, піца «Маргеріта» з рубаною телятиною — 158 грн.
Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідним, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло — Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.
POSITANO — ресторанний проект від команди «Сільпо». Меню ресторану спільно з бренд-шефом ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло Енцо Коччо — засновник піцерії La Notizia (першої піцерії, рекомендованої гідом Мішлен).
У ресторані Positano подають справжню неаполітанську піцу — професійні піцайоло готують її у спеціальній дров’яній печі. У меню представлені не тільки традиційні види піци, але і піца з авторських рецептами з незвичайними начинками і смаковими поєднаннями.
Фото: POSITANO
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi