Колишня працівниця McDonald’s розповіла про помсту грубим відвідувачам - PostEat

пошук

Колишня працівниця McDonald’s розповіла про помсту грубим відвідувачам
24-09-2021 0 1839


Колишня працівниця McDonald’s, з шотландського міста Абердин, назвала спосіб помститися грубим клієнтам. Про це вона розповіла на відео в своєму профілі в TikTok.

@eliseeee69

##mcdonalds ##mcdonaldssecrets ##cancelled ##mcdonaldsworker ##mcdonaldstruth ##fyp ##CleanItScrunchItCoopIt ##fyp ##foryoupage

♬ Bezos I — Bo Burnham

За словами користувачки TikTok, якщо відвідувач мережі закладів швидкого харчування грубить працівникам, вони можуть спеціально повільніше готувати його замовлення. Якщо клієнт робить замовлення через McDrive і при цьому хамить, співробітники McDonald’s можуть відправити його на стоянку для очікування замовлення, незалежно від того, як довго замовлення насправді буде збиратися. Таким чином, відвідувач «розплачується» за хамство і грубість довгим очікуванням замовлення.

Ролик набрав 1,6 млн переглядів і 3,4 тисячі коментарів. Одна користувачці написала: «Я майже завжди чекаю своє замовлення, хоча я ввічлива з працівниками». Інший працівник мережі закладів швидкого харчування додав: «Коли клієнти тільки під’їжджають до McDrive, ми вже чуємо, що вони говорять. Мікрофон завжди включений».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi