Креативного директора Balenciaga Демну Гвасалію не пустили в ресторан через одяг - PostEat

пошук

Креативного директора Balenciaga Демну Гвасалію не пустили в ресторан через одяг
19-01-2022 0 2532


В Парижі, Франція, креативний директор Balenciaga Демна Гвасалія хотів відвідати ресторан Maison du Caviar. Але через одяг, в якому він був, його не хотіли пускати. Про це він повідомив у своєму Instagram.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Balenciaga by Demna (@demnagram)

“Люди іноді лякаються мого зовнішнього вигляду. Вони засуджують мене за це, бо вони не можуть мене впізнати і думають, наприклад: “Якого біса! Хто цей хлопець?”, — розповідає Гвасалія.

Днями він з другом пішов у ресторан Maison du Caviar у Парижі. За його словами, він рідко ходить в такі «шикарні» місця, бо переважно готує вдома. Але на цей раз, коли Гвасалія вирішив поїсти в ресторані, там не захотіли пускати його через одяг. 

“Вони казали: «В нас так не можна». Я з недовірою запитую: «Вибачте?», я був в Balenciaga з голови до ніг. Якби інша людина, з якою я був, не сказала: «Все добре; він з нами», вони б мене не впустили. Люди, які ходять у такі «шикарні» місця, не мають свободи виглядати так, як хочуть. І я думаю, що моя праця завжди буде присвячена доказу протилежного. Пізніше власник закладу приєднався до нас за столом, і я поскаржився йому, сказавши: «Якого біса?». Ви повинні пояснити своїм співробітникам, що ми в 2021 році, і вони не повинні судити людей за їх зовнішнім виглядом”, — каже креативний директор Balenciaga.

Дизайнер додає, що така ситуація у більшості таких закладів. До моменту, поки вони не дізнаються, що це креативний директор Balenciaga, вони не впускають його. 

“Але коли вони дізнаються інформацію про то, хто я, то зовнішній вигляд раптом стає прийнятним. Це несправедливо. Я ненавиджу це, і я не хочу бути частиною цього. Я ніколи не буду настільки голодним, щоб носити смокінг, щоб поїсти. Я з радістю пішов би в МакДональдз у своїх гумових чоботях. Це мій спосіб життя – просто бути тим, ким я є”, — додав Демна.

Фото: Instagram demnagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi