пошук
Сергій Лущик
Автор
пошук
Сергій Лущик
Автор
Відомий кулінарний експерт та шеф-кухар Євген Клопотенко разом із Ольгою Мартиновська (переможець третього сезону «МастерШеф», а наразі суддя проекту «МастерШеф. Професіонали на «СТБ») під час званої вечері у «100 років тому вперед» спромоглись поєднати Україну та Францію на одній тарілці.
«Ми робили лише дивності. Бріош з грибним конфітюром залили качиним бульйоном та засипали сиром. Подавали його разом з велюте та кацибуші (стружка сушеного тунця). Я заливав сиру рибу гарячим воском, який за 15 хвилин доводив її до готовності. Рибу потім діставав та подавав з соусом з ревеню та ферментованою зеленою полуницею. Оля готувала в’юнів з нереальною картоплею конфі. Ми робили крихту з сушеної фіолетової капусти. Ми посипали салат хрумкою молекулярною перепілкою. На десерт у нас був топінамбур з морозивом із соуса вінігрет на основі грушевого оцту, який зробии самі», — повідомив Клопотенко на сторінці в Instagram.
Він припустив, що йому ще придеться працювати в тандемі разом із Ольгою, але коли – невідомо, так як Мартиновська повертається до Парижу.
Нагадаємо, раніше PostEat вже повідомляв про те, що Євген Клопотенко збирається відновити старовинні рецепти.
Фото: Євген Клопотенко / Facebook
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi