Лінія вин «без відходів» від Borough Wines - PostEat

пошук

Лінія вин «без відходів» від Borough Wines
25-09-2020 0 471


Borough Wines об’єднали таких невеликих незалежних виробників по всьому світу, як Fleurie, Cotes du Rhone, Chianti I Touriga  National, для створення асортименту вин, орієнтованих на стійкий розвиток. У асортименті представлено 25 вин, багато з яких є біодінамічними та веганськими.

Засновники, маючи на меті аби абсолютно всі елементи винної колекції були органічними, виготовили етикетки зі жмиху цукрового буряка, які біологічно розкладаються. Самі вина доступні у трьох форматах: багаторазові пляшки, вінотап та багаторазові кеги.

Фото: BoroughWines.co.uk

Виробники вин постачають свою продукцію до лондонського цеху Borough Wines, де його розливають по пляшкам та постачають на прилавки магазинів у перероблених пластикових ящиках. Клієнтам рекомендується приносити порожні пляшки назад до магазину, у той час як бари та ресторани мають їх зберігати, щоб власники компанії мали змогу їх зібрати та повторно використати. Таким чином відбувається зменшення кількості відходів.  

Вінотап – це 10-літровий альтернативний мішок в коробці, виробленої з нержавіючої сталі, який під’єднаний до системи дозування та крана. Після того як прилад спорожніє, він очищається та знову наповнюється вином.

Асортимент вин також доступний у кегах. Кожна 25-літрова бочка, місткість якої дорівнює 33,3 пляшкам вина, збирається та використовується повторно, що у свою чергу економить 16 кг скла від утилізації.

«Ми завжди шукаємо нові способи допомогти компаніям мінімізувати кількість відходів. Проблеми навколишнього середовища є наразі головними, і ми хочемо бути частиною їх вирішення», — зізнається директорка Borough Wines Мюріель Шатель

Фото: Twitter Borough Wines

Читати ще: Один з найкращих сомельє України розпочинає освітній курс для винолюбів

У Лівані знайдена виноробня вік якої становить 2600 років

У США випустили вино «клінгонське криваве вино», присвячене фільму Star Trek

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi