пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Лондонська мережа рибних ресторанів Wright Brothers знайшла цікаве рішення для тисяч устричних мушель, які залишаються в ресторанах щороку. Разом з дистилерією The Ginstitute заклад випустив джин Half Shell Gin, який настоюють на мушлях. В ресторані впевнені, що створили продукт, який ідеально гармоніює з морепродуктами та робить особливим смак коктейлів.
Для виробництва джину використовують мушлі ірландських устриць Carlingford, які попередньо проходять етап холодної мацерації з нейтральним етиловим спиртом. Лише після цього їх дистилюють та додають до джину. Вирівняти смак напою допомагає додавання ламінарій, ялівцю та лимону амальфі — в результаті виходить пікантний джин з високими мінеральними нотами та рожевим перцем.
Фото: The Wright Brothers
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi