Love is all you need: вечеря для закоханих в Hyatt Regency Kyiv - PostEat

пошук

Love is all you need: вечеря для закоханих в Hyatt Regency Kyiv
04-02-2022 0 2274


День святого Валентина — особливе свято, яке щороку покликане зігріти зимові дні теплом закоханих сердець. Щирі зізнання, приємні сюрпризи, доленосні пропозиції та палкі слова розчиняють крижаний полон холодного лютневого місця. Чому ми шануємо саме святого Валентина? За легендою, священник Валентин був страчений у III столітті через те, що таємно вінчав воїнів римської армії, порушуючи указ імператора. У V столітті католицька церква канонізувала його як християнського мученика, а 14 лютого стало днем його пам’яті. Сьогодні це День усіх закоханих — свято кохання та сім’ї, яке шанують у багатьох куточках світу.

Подарувати коханій люди справжнє свято та показати усю глибину почуттів пропонуємо в одному з кращих готелів української столиці Hyatt Regency Kyiv.

14 лютого о 19:00 в ресторані Asia Bar & Grill ви зможете поринути в особливу атмосферу найромантичнішого свята року і відчути «смак кохання». Команда шеф-кухарів підготували для вас особливе святкове меню для романтичної вечері. 

Окрім гастрономічних задоволень на закоханих чекає цікава розважальна програма — увесь вечір лунатиме романтична жива музика, а показати свою пристрасть ви зможете під час майстер-класу із запальної бачати.

Спеціально до Дня закоханих проживання у Hyatt Regency Kyiv підготували ексклюзивні пропозиції для проживання, щоб ви могли подарувати дорогій серцю людині незабутній відпочинок. З 10 до 14 лютого ви можете провести чудовий St. Valentine Weekends: на вас чекає знижка 15% на проживання у покращеному номері з видом на дивовижний Софійський собор, апетитний сніданок на двох та солодкий комплімент від готелю. Насолодитись спілкуванням із коханою людиною в інтимній атмосфері, відпочити і тілом, і душею та провести незабутнє романтичне побачення ви зможете в унікальному центрі краси та дозвілля Spa Naturel — на вас чекатиме ексклюзивна знижка 15% на процедури для тіла та обличчя.

14 та 15 лютого ви можете організувати справжній Perfect Date, зупинившись у покращеному номері з видом на Софійський собор (з можливістю пізнього виїзду), включеним сніданком на двох та солодким компліментом від готелю. Вечір пропонують провести за романтичною вечерею у ресторані Asia Bar & Grill із розважальною програмою. Вартість романтичного відпочинку €400.

Варто зазначити, що готель Hyatt Regency Kyiv отримав акредитацію Global Biorisk Advisory Council® (GBAC) STAR ™, яка дає гарантію безпеки в умовах пандемії для відвідувачів і персоналу — тому ваш відпочинок проходитиме із дотриманням усіх стандартів безпеки.

Яскраві гастрономічні враження та приємний відпочинок чекають на вас в Hyatt Regency Kyiv — для бронювання і за додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону: +380445811234 чи робіть резерв через онлайн-форму.

Ресторан: Asia Bar & Grill

Адреса: м. Київ, вулиця Алли Тарасової, 5, готель Hyatt Regency Kyiv

Графік роботи: 06:00 – 00:00

Матеріал підготовлено у партнерстві

з готелем Hyatt Regency Kyiv та рестораном Asia Bar & Grill

Фото: Hyatt Regency Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi