Маріанна Душар повідомила про поповнення її онлайн бібліотеки - PostEat

пошук

Маріанна Душар повідомила про поповнення її онлайн бібліотеки
01-12-2022 0 374


Гастрономічна блогерка, дослідниця української кухні, авторка кулінарних книг Маріанна Душар повідомила у Facebook, що після довгої перерви збірка «Pyrohy Ladies Favourite Recipes» поповнила її онлайн бібліотеку української та української діаспорної кулінарної книги Seeds and Roots. Ukrainian Culinary Heritage Project.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

“Pyrohy Ladies” – так зазвичай називаються об’єднання жінок, що діють при парафіях в США та Канаді і чиєю головною діяльністю є готування та продаж пирогів (вареників), борщу, голубців, солодощів та інших страв. За рахунок прибутків утримуються самі кухні та парафії. Зазвичай ядро такого товариства є сталим, складається із кількох жінок, що керують процесом. Обов’язки в таких товариствах є чітко розподіленими, наприклад – хтось місить тісто, хтось спеціалізується на приготуванні начинок, хтось лише ліпить, хтось варить та заморожує. Діяльність Pyrohy Ladies є волонтерською”, — йдеться в описі збірки на сайті.

За її словами, меню діяльності таких “Pyrohy Ladies” є дуже широким, залежить почасти від умінь залучених господинь, а, почасти, від попиту покупців.

Фото: скриншот https://seedsandroots.net/

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi