Massimo Gelarty отримав патент на оригінальне морозиво - PostEat

пошук

Massimo Gelarty отримав патент на оригінальне морозиво
02-03-2020 0 3052

Партнери

Автор


Massimo Gelarty, український джелатер’є, запатентував морозиво з цукровою чаркою алкоголю всередині. Нова лінійка Piano-Piano вже у продажу в ice cream studio & restaurant Gelarty, а найближчим часом з’явиться в усіх магазинах-партнерах Gelarty.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В чому новаторство?

Алкоголь знижує точку замерзання продукту, тому за технологією виробництва його в морозиві має бути лише 5-8%. Массімо Джеларті придумав, як обійти цей закон. Він запропонував заховати алкоголь в цукровій чарці всередині морозива, таким чином, щоб він не стикався з холодним десертом. При вживанні, ложка розколює цукрову капсулу, і алкоголь витікає прямо в морозиво.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Нову лінійку Gelarty назвали по-італійськи «Piano-Piano» (читається як п’яно-п’яно), і презентували її двома смаками:

  • Морозиво Червона ягода з цукровою чаркою горілки Redberry всередині;
  • Кокосове морозиво з ананасом та цукровою чаркою білого рому.

На черзі, каже Массімо, ще 2 смаки запатентованої лінійки, які вже знаходяться на сертифікації.

Довідка
Рівно 2 роки назад про українських джелатер’є вперше дізналися в Італії. Тоді Массімо Джеларті зібрав команду однодумців і представив Україну в Чемпіонаті світу з авторського морозива в Італії. Це вперше український прапор замайорів на Чемпіонаті. Сьогодні ж він знову дав привід говорити про українське морозиво. 

Сам заклад ice cream studio & restaurant Gelarty працює в ТРЦ Лавина. Тут з морозива роблять суші, піцу і десерти, подають його до супів, салатів, м’ясних і рибних страв. Авторське морозиво роблять індивідуально для гостя та на його очах, змішуючи натуральні інгредієнти та заморожуючи рідким азотом.

Фото надані автором

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст авторського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки автора.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi