Michelin Guide Нідерланди: два нові ресторани з другою зіркою Michelin - PostEat

пошук

Michelin Guide Нідерланди: два нові ресторани з другою зіркою Michelin
15-09-2021 0 996


Компанія Michelin презентує видання 2021 року Michelin Guide Нідерланди. Цього року два ресторани отримали статус «Дві зірки», і не менше восьми отримали свою першу зірку. Цьогоріч в путівнику представлено 113 ресторанів із зірками, ці нагороди свідчать про наполегливість та рішучість, яку щодня приносять до роботи кухарі та їхні команди.

«У ці надзвичайно складні часи для ресторанної індустрії для нас було особливо важливо опублікувати Посібник Michelin Guide Нідерланди, щоб заохотити рестораторів, підкреслити їх виняткову прихильність та продемонструвати свій талант. За останній рік, окрім чудового гастрономічного досвіду, який отримали наші команди, вони були особливо раді побачити, що шеф-кухарі та їх команди продовжують робити все можливе, щоб вдихнути життя у своє мистецтво та надихнути своїх клієнтів, яких вони з радістю чекають у своїх ресторанів. Цей імпульс чудовий у всьому. Це свідчить про те, що ресторани в Нідерландах не втратили своєї творчості чи прихильності, особливо, якщо мова йде про сталу гастрономію», — сказала Гвендаль Пулленнек, міжнародний директор Michelin Guide.

Нідерланди тепер можуть похвалитися двома новими ресторанами з двома зірками Michelin. Відвідувачі вже знайомі з Томасом Гроотом та Річардом ван Остенбрюгге, які керують рестораном 212 в Амстердамі. Поєднуючи традиційну майстерність з дрібкою оригінальності, два знамениті кухарі готують настільки ж креативні та чарівні страви.

У Рейммерстоці ресторан Brut172 пропонує високоякісний обід, над яким шеф-кухар Ганс ван Вольде постійно працює та вдосконалює. Завдяки своїй унікальній кулінарній особі, він проводить нас у кулінарну подорож по сільській місцевості Лімбурга. А це насолода для смакових рецепторів.

Restaurant 212 ─ дві зірки Michelin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Amstel 212, Amsterdam, 1017 AH, Netherlands

Бюджет: 74 — 138 EUR (євро) – 2335 — 4350 UAH

Кухня: креативна 

Шеф-кухар: Річард ван Остенбрюгге та Томас Гроот.

Restaurant 212 ─ це була мрія шеф-кухарів Річарда ван Остенбрюгге та Томаса Грута. Пропрацювавши багато років у класичних зіркових ресторанах, вони відкрили 212: ресторан без столиків.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: у 212 ви їсте в барі, який побудований навколо кухні. Шеф-кухарі буквально готують перед вами і самі ставлять перед вами страви. І Річард, і Томас класично навчені, але повною мірою використовують нові техніки, щоб зробити їх кухню ще більш вишуканою. Акцент робиться не стільки на інноваціях, скільки на поглибленні. Це означає, що страви є в меню досить тривалий час, але вони вдосконалюються.

Що радить Michelin: Популярні кухарі Річард ван Остенбрюгге та Томас Гроот створили цей сучасний та інтимний обідній зал, де все базується на досконалості, попри оманливо-неформальну атмосферу. Гості сидять у барі, спостерігаючи за кухонним колективом, який вражає за роботою. Вони перетворюють високоякісні продукти на надзвичайні делікатеси.

Завдяки своїй винахідливості та класичному кулінарному досвіду вони створюють страви, які розповідають історію лише за допомогою невеликою кількістю інгредієнтів. Їх оригінальність полягає в здатності трансформувати інгредієнти абсолютно несподіваними способами, про що свідчить устричне морозиво, подане з копченим палтусом. Або ви можете спробувати картоплю, фаршировану тартаром з телятини та ікрою, увінчану соусом велют та приправлену дрібною рибкою. Проста, але блискуча кухня тут подається з делікатними контрастами. Аперитив перед вечерею забезпечує ідеальну прелюдію до цього справді чарівного досвіду.

Brut172 ─ дві зірки Michelin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Reijmerstokkerdorpsstraat 143, Reijmerstok, 6274 NK, Netherlands

Бюджет: 90 – 185 EUR (євро) – 2835 – 5830 UAH

Кухня: креативна 

Шеф-кухар: Ганс ван Вольде.

До Brut172 Ганс ван Вольде протягом багатьох років був обличчям Белуги. Але в ресторані Brut172 шеф-кухар знову знайшов себе. Ніжне природне оточення регіону Лімбург служить фоном для його прекрасного фермерського будинку, де гостей обслуговують у різних їдальнях, починаючи від аперитивного залу до затишної вітальні та навіть кухні. Відмінно сучасний за стилем, цей ресторан має справді художнє почуття.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: Brut172 – це винятковий досвід високого рівня. Коли двері до закладу відкриваються, то постає інший світ. Світ, де смак, запах, визначні пам’ятки та звуки вимагають уваги. Місце, де кожен укус або ковток, який ви робите, наближає вас до самої суті вашої особистості. Тут кожна страва приносить переконливу історію, як забутий спогад, що повертається до життя, переосмислює ваші смакові рецептори.

Що радить Michelin: чудове меню включає продукти виняткової якості та соуси, наповнені сильними ароматами, такі як вершковий бісквітний соус та вишукане масло, збагачене сиропом з бісквіту з молюсків, яке подає шеф-кухар Ван Вольде, щоб супроводжувати ідеально приготованого східного омара. Страви доповнюються відповідними гарнірами, такими як крем з авокадо з перцем чилі. Шеф-кухар Ван Вольде не зупиняється на досягнутому, натомість додає сміливі, пригодницькі штрихи до своїх майстерно створених страв. Чудові вина доповнюють картину, роблячи Brut172 справжнім вишуканим досвідом.

Фото: Restaurant 212, Michelin, Facebook Brut172

Читайте також: Michelin Guide Будапешт: два ресторани угорської столиці нещодавно отримали зірки Michelin

Michelin Guide Північні країни: заклади, які отримали нові нагороди

Michelin Guide: в Хорватії з’явилось три нові ресторани із зірками Michelin.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi