Michelin Guide: в Хорватії з'явилось три нові ресторани із зірками Michelin - PostEat

пошук

Michelin Guide: в Хорватії з'явилось три нові ресторани із зірками Michelin
10-09-2021 0 959


Попри пандемію, Хорватія — це чудове місце, куди туристи починають повертатися. Сьогодні Путівник Michelin відзначає стійкість і талант хорватських ресторанів, відкриваючи свою нову добірку 2021 року.

Інспектори путівника Michelin відкрили для себе нові гастрономічні перлини, якими можна поділитися з гурманами з усього: у динамічній столиці Загребі, на узбережжі Адріатичного моря, яке радує любителів морепродуктів, або на півострові Істрія.

“Хорватія — особливо цікаве місце, яке дозволяє мандрівникам та гурманам насолоджуватися справжніми та різноманітними гастрономічними враженнями. Країна пропонує шеф-кухарям місцеву продукцію виняткової якості, яка змушує їх щодня перевершувати себе», — констатує Гвендаль Пулленнек, міжнародний директор Michelin Guide. “Останні кілька місяців були важкими для країни не тільки через коронавірус, але і через смертельний землетрус. Попри ці драматичні випробування, хорватська кулінарна сцена зростає, особливо на узбережжі та у столиці. Нашим інспекторам вдалося виявити професіоналів, які захоплені своєю землею та відданні їй”.

Agli Amici Rovinj ─ одна зірка Michelin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Šetalište Vijeća Europe 1-2, Rovinj, 52210, Croatia

Бюджет: 830 — 1,050 HRK (хорватська куна) – 3500 — 4440 UAH

Кухня: італійська, сучасна кухня

Деталі: італійський шеф-кухар Емануеле Скарелло приїхав цього літа до Хорватії для роботи над новим гастрономічним напрямком у Ровіні. Ресторан, розташований у чудовому розкішному готелі. Заклад використовує місцеву продукцію як вихідну точку та приділяє особливу увагу продуктам з Середземномор’я та регіону Істрії. Цим закладом керує шеф-кухар Лоренцо Лай.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що радить Michelin: останнє підприємство шеф-кухаря Скарелло — це новий ресторан в Істрії, який нещодавно відкрився на елегантній набережній у Ровіні. Кулінарний витвір знаходиться у курортному готелі Grand Park. Цей ресторан може похвалитися чудовою атмосферою з великою терасою та чудовим краєвидом на море — після заходу сонця вид на освітлену церкву Святої Ефемії додає чарівності. Гості можуть обирати між трьома дегустаційними меню: Істрія, меню з 5 страв, присвячене регіональній кухні; Годія, що включає класичні страви, які зробили шеф-кухаря відомим; і третє меню, присвячене середземноморській кухні. Що стосується вибору вина, чудовий сомельє завжди під рукою з його рекомендаціями, а також глибокими знаннями місцевих вин.

Alfred Keller ─ одна зірка Michelin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Čikat 16, Mali Lošinj, 51550, Croatia

Бюджет: 320 — 780 HRK (хорватська куна) – 1350 — 3300 UAH

Кухня: сучасна, креативна кухня

Деталі: розташований у чарівному селі Малі-Лошинь, на півдні острова Лошинь, ресторан Alfred Keller знаходиться у розкішному готелі Alhambra, недалеко від набережної, що веде до бухти з кришталево чистою водою. Кулінарні пропозиції змінюються щодня і висвітлюють найкращі хорватські продукти у французькому стилі. Відомий шеф-кухар Крістіан Кухлер знаходиться за кордоном, але на кухні керує Майкл Голленц, один із його протеже.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що радить Michelin: цей елегантний ресторан, розташований у бутик-готелі Alhambra, може похвалитися чудовою терасою з видом на затоку Чікат. Хоча в меню є прості варіанти, такі як бутерброди та великі салати протягом дня, ввечері ресторан пропонує вишукані страви. Страви готує шеф-кухар Майкл Голленц у якого багато досвіду роботи в ресторанах із зірками Michelin. Найкращі місцеві інгредієнти використовуються у його творчих, сучасних та ідеально збалансованих стравах. Здійснюючи бронювання, обов’язково повідомте шеф-кухаря, якщо у вас є якісь особливі побажання.

Nebo ─ одна зірка Michelin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Opatijska ulica 9, Rijeka, 51000, Croatia

Бюджет: 890 — 1250 HRK (хорватська куна) – 3760 — 5280 UAH

Кухня: сучасна, креативна кухня

Деталі: після того, як ви увійшли в чудовий і сучасний готель Hilton Costabella в Рієці, підніміться на п’ятий поверх, щоб знайти там ресторан Nebo з його коктейль-баром, з якого відкривається вид на місто Опатія та узбережжя Кварнера. Тут ви побачите неймовірний захід сонця, а також уважне обслуговування, яке допоможе вам дослідити точну та автентичну кухню молодого шеф-кухаря Дені Срдоча, відомого вже в регіоні.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що радить Michelin: цей ресторан, розташований на п’ятому поверсі абсолютно нового курортного спа-готелю Hilton Rijeka Costabella Beach Resort, може похвалитися захоплюючим видом на Адріатичне море, узбережжя та острів Крес, а меню настільки ж привабливий, як і місце розташування. Страви розповідають кулінарну історію Хорватії, де представлені традиційні делікатеси, приготовані з регіональних інгредієнтів, а також більш пригодницькі, сучасні та креативні страви. Високопрофесійне обслуговування та винна карта з винами з усього світу додають їй привабливості.

Фото: maistra.com, losinj-hotels.com, neborijeka.com.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi