Міністерство закордонних справ України створює Клуб Шеф-Дипломатів - PostEat

пошук

Міністерство закордонних справ України створює Клуб Шеф-Дипломатів
21-05-2021 0 1153


Перша заступниця Міністра закордонних справ України Еміне Джепар повідомила про створення Клубу Шеф-Дипломатів на своїй сторінці у Facebook.

«Для чого ми це робимо? Щоб популяризувати українську кухню як культурне надбання і частину нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, просувати Україну як привабливу гастрономічну країну, стимулювати розвиток торгівлі та еногастрономічного туризму, збільшити присутність українського гастропродукту на ключових міжнародних івентах, офіційних заходах і прийняттях в Україні та за кордоном. Ми знаємо, що українська кухня є перлиною європейської та світової кулінарної традиції. Спільно ми зможемо переконати в цьому світ», — зазначає заступниця.

Приєднатись до Клубу Шеф-Дипломатів можна, якщо Ви: любите готувати, маєте українське громадянство, навчалися у провідних українських та міжнародних кулінарних школах, маєте професійне визнання в Україні чи за кордоном, володієте англійською або іншими іноземними мовами, маєте свою аудиторію у соцмережах.

Члени Клубу Шеф-Дипломатів матимуть змогу у складі української делегації відвідувати міжнародні гастрофестивалі та кулінарні заходи, брати участь в медійних проектах та інформкампаніях з популяризації української кулінарної культури та індустрії, а також будуть залучені для підготовки меню та приготування дипломатичних прийомів посольств з особливих нагод. Також шефам буде надана можливість реалізовувати цікаві та важливі проєкти за підтримки МЗС України. Щоб увійти до Клубу Шеф-Дипломатів, треба заповнити Google-форму.

Фото: Facebook Oksana Sybydlo Food Photographer

Читайте також:

Український кухар Юрій Ковриженко отримав звання Ambassador of Taste for the Global Gastronomy

Україна номінувала борщ до переліку нематеріального спадку ЮНЕСКО

Видання кулінарної дипломатії «Україна. Їжа та історія» презентували в Києві

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi