І таке буває: Мішленівський ресторан відмовився перенести вечерю після смерті гостя - PostEat

пошук

І таке буває: Мішленівський ресторан відмовився перенести вечерю після смерті гостя
24-01-2020 0 4695


27 грудня пан О’Грейді вніс передоплату 660 фунтів стерлінгів (21 180 грн) за вечерю з друзями у ресторані Fordwich Arms. Через нещасний випадок чоловік загинув у той же день, а заклад відмовився переносити вечерю.

Про це стало відомо з поста у фейсбук подруги сім’ї Беати Голдін (Beata Goldin)


Та повідомлення сина загиблого Мартіна О’Грейді, який розповів про інцидент у групі жителів Кентербері, де розташований заклад.


Згідно з розповіддю Мартіна, друзі загиблого одразу звернулися у заклад з проханням перенести вечерю з 31 грудня на інший день. Менеджер Fordwich Arms відповів, що правила ресторану не передбачають перенесення вечері чи повернення завдатку.

Цю відповідь Мартін називає у дописі «жахливою» та застерігає читачів від бронювання столиків у титулованому закладі, — «Цікаво, якої думки про таке ставлення до гостей у “Мішлен”, які радять ресторан для відвідування? Ми сюди точно ніколи не повернемося».

На сайті ресторанного путівника вказано, що у 2020 році ресторан Fordwich Arms отримав оцінку «1 зірка» (збережена оцінка 2019 року) та має «кухню високого рівня».

У відповідь на запити місцевих ЗМІ у ресторані розповіли, що не змогли повернути завдаток, бо він був повністю витрачений на продукти для вечері.

Влітку 2019 року журнал GQ віддав закладу Fordwich Arms першу премію у номінації «Найкращий паб Великої Британії». Заклад відкрито 2017 року британським винним експертом Гаєм Палмер-Брауном (Guy Palmer-Brown) та тандемом лондонських шеф-кухарів Данієлем Смітом (Daniel Smith) та Наташею Нортон-Сміт (Natasha Norton-Smith).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Нагадаймо, що згідно з опитуванням Ginger Research вже для наступного покоління британців англійський сніданок може стати історією. Виявилось, що кожен п’ятий британець до 30 років ніколи не їв цю страву.

Фото: fordwicharms.co.uk

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi