пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Ален Дюкасс, який має 21 зірку Michelin, збирається відкрити в Парижі ресторан вишуканої кухні Sapid , в якому рослини будуть відігравати центральну роль. Про це шеф-кухар повідомив у себе в Facebook.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
У ресторані Sapid, Дюкасс змінює традиційну французьку кухню, ставлячи на перший план овочі та використовуючи продукти тваринного походження лише як приправу.
«Ми будемо оберігати планету, (пам’ятаючи) про її дефіцитні ресурси, про людей, які займаються обробкою, які ловлять рибу та займаються збиральництвом», — сказав Дюкасс. ”Це буде 95-відсоткова рослинна їжа. А приправою буде тваринний білок. Це буде риба».
Шеф-кухар володіє кількома ресторанами по всьому світу, і для нього не нова кулінарія на рослинній основі.
“З 1996 року я готую вегетаріанське меню в Монако. Цілком природно, що ми повинні були продемонструвати, що можна створити ресторан, де орієнтиром є лише рослини”, — сказав Дюкасс. «Рослинного білка більш ніж достатньо для задоволення харчових потреб людини».
Також Дюкасс також працює над тим, щоб додати рослинні страви у своєму ресторані Le Meurice з зіркою Michelin у Парижі.
«У Le Meurice ми збираємося заново винаходити сучасну французьку кухню, з сильним рослинним впливом та з молодою командою», — поділився своїми планами шеф-кухар.
Фото: Facebook Ducasse Paris
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi