М’ясний гігант Danish Crown виводить на ринок лінійку продукції на рослинній основі - PostEat

пошук

М’ясний гігант Danish Crown виводить на ринок лінійку продукції на рослинній основі
11-01-2022 0 599


Провідний виробник свинини в ЄС та найбільший у Данії м’ясопереробник Danish Crown вийшов на ринок із лінійкою рослинної продукції під брендом Den Grønne Slagter. Про це компанія повідомила на сайті. 

За словами дирекції Danish Crown, вони розраховують, що вже цього року продаж новинок принесе додатковий дохід у десятки мільйонів євро. 

Понад два роки тому, у серпні 2019-го, потужний європейський виробник та експортер оголосив про майбутнє закриття бійні на одному з підприємств у Німеччині, щоб перепрофілювати виробництво під рослинні продукти.

З 3 січня Danish Crown випустила пресреліз про запуск продажів восьми видів рослинної продукції, у тому числі бургерів, шніцелів та нагетсів. У їхньому складі відсутній соєвий білок. Сировиною є скандинавські органічні овочі.

У міру розвитку виробництва Danish Crowns Group має намір пропонувати споживачам приємні на смак і прості у приготуванні продукти, і тим самим зробити свій внесок у формування ринку альтернативних протеїнів. Лінійка, яку запустили на початку 2022 року, стала першим кроком у напрямку до сталого розвитку та порятунку планети.

Фото: Danish Crown

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi