На форумі Retail Trends 2022 буде облаштовано спеціальну «Українську Залу» - PostEat

пошук

На форумі Retail Trends 2022 буде облаштовано спеціальну «Українську Залу»
11-05-2022 0 486


У Варшаві, Польща, 24 травня пройде великий форум Retail Trends 2022. Захід об’єднає під одним дахом конгреси ринків FMCG (ред. fast moving consumer goods — під цим поняттям маються на увазі товари швидкого обороту, тобто продукція, яка реалізується щодня) та косметичної галузі. Про це повідомляє AllRetail.

Організатори заходу не залишились осторонь подій в Україні і тому на форумі Retail Trends 2022 буде облаштовано спеціальну «Українську Залу». Представники українських торгових мереж та мереж АЗС запрошені для участі у форумі та налагодження нових бізнес-зв’язків.

“На сьогоднішній день українські роздрібні мережі активно шукають нових постачальників товарів FMCG — продуктів харчування, косметики, побутової хімії та засобів особистої гігієни. Саме для сприяння ефективній співпраці між польскими виробниками та українськими ритейлерами і буде організовану Українську залу на Retail Trends 2022. Зала, присвячена українським рітейлерам, забезпечить простір для розмов, зустрічей та дискусій між учасниками, спікерами та компаніями, які вирішили взяти участь у заході”, — йдеться у повідомленні.

Нині свою участь у форумі від України вже підтвердили мережі SPAR, «Дивоцін», «Фора», «Свій маркет» та ін.

Фото: Retail Trends

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi