На Лівому березі придумали «президентську шаурму» з лобстером за 5 000 грн - PostEat

пошук

На Лівому березі придумали «президентську шаурму» з лобстером за 5 000 грн
17-02-2020 0 2347


«Президентську шаурму» за 5 000 грн розробили в кафе «Шавуха» на Позняках. В склад страви входить позолочений лаваш, соус з білого трюфеля, лобстер та пластівці з 24-каратного золота.

Страву й зараз можна знайти у сервісах доставляння їжі. Втім замовити її не вийде — заклад «Шавуха» змінив формат і тепер готує страви тільки в межах фестивалів.

«Робота зі службами доставляння їжі виявилась економічно невигідною. Ми закрили стаціонарну кухню і готуємо шаурму в межах фестивалю “Кураж Базар” тощо. Президентська шаурма дійсно існувала і ми готові були її приготувати. Але її так і не замовили», — відповіли на запит PostEat засновники бізнесу.


Згідно з описом на сайтах служб доставляння їжі до складу «Президентської шаурми» входили такі інгредієнти, як позолочений лаваш, лобстер, сир з буйволиного молока, соус з білим трюфелем, салат айсберг та пластівці з 24-каратного золота. Доставити страву обіцяли у дзеркальній скриньці.

Нещодавно редакція PostEat писала про випадок ресторатора Влада Максимова (Tin Tin, Loggerhead), який стикнувся з проблемами у роботі з сервісом Glovo — боргами та слабкою комунікацією.

Фото: google.com

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi