На Netflix з’явилось нове кулінарне шоу Crazy Delicious. І воно справді трохи божевільне - PostEat

пошук

На Netflix з’явилось нове кулінарне шоу Crazy Delicious. І воно справді трохи божевільне
25-06-2020 0 1176


Кухарі шукають інгредієнти на деревах у казковому саду, щоб приготувати з них найдивніші страви у житті та вразити «богів їжі» — журі з шефів. Це сюжет нового шоу Crazy Delicious на Netflix.

Нове кулінарне шоу Crazy Delicious знято студією Channel 4, а 24 червня вийшло на Netflix. Шоу відбувається у казковому лісі, схожому на ліс з книги «Пригоди Аліси в країні див» Льюїса Керролла. Учасники знаходять інгредієнти на деревах та готують з них страви, які повинні вражати подачею, ідеєю та смаком.

За діями кухарів спостерігають «боги їжі» — американська шефиня Карла Холл (Carla Hall), шведський шеф та ресторатор Ніклас Екштедт (Niklas Ekstedt) та британський шеф Гестон Блюменталь (Heston Blumenthal). Ведуча шоу — британська гумористка Джейд Адамс (Jayde Adams).


Судді оцінюють концепцію, вигляд страви та її смак. Гестон Блюменталь судитиме вишуканість страви та новизну її ідеї. Карла Холл оцінюватиме підхід до приготування, Ніклас Екштедт — гармонію інгредієнтів та доречність прийомів приготування. Переможець шоу отримає з рук суддів нагороду — «золоте яблуко».

Фото: YouTube

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi