Найдорожчі страви у Парижі, найдорожче вино — у Ріо-де-Жанейро: рейтинг цін на товари класу люкс у різних містах світу - PostEat

пошук

Найдорожчі страви у Парижі, найдорожче вино — у Ріо-де-Жанейро: рейтинг цін на товари класу люкс у різних містах світу
20-01-2020 0 1120


Банк Julius Baer (Швейцарія) порівняв ціни на преміальні товари й послуги у 28 містах світу. В топ найдорожчих мегаполісів увійшли міста Китаю, Японії та США.

Фінансисти проаналізували головні тренди у сегменті товарів та послуг класу люкс. Наприклад, у сфері високої кухні аналітики акцентують увагу на рості популярності вегетаріанських стравах, «здорових» альтернативах звичних продуктів — вільних від глютену, цукру, лактози, м’яса тощо. Місто з найдорожчими стравами високої кухні у світі згідно з даними Julius Baer став Париж. Найменше вечеря у ресторані високого рівня коштуватиме у канадському Ванкувері.

Щодо вина, то червоні французькі вина домінують у винному сегменті класу люкс. Найдорожче такі напої коштуватимуть у Ріо-де-Жанейро, Мехіко та Москві. Умовно найнижчими цінами будуть у Джакарті, Гонконгу та Шанхаї.

Аналізуючи категорію віскі, фінансисти звертають увагу на ріст кількості туристів на ґуральнях та збільшення об’єму інвестицій в цінні та рідкісні спирти. Найдорожче віскі коштує у Ріо-де-Жанейро, а найдоступнішим напій буде у Стамбулі.

Взимку 2019 стало відомо, що аукціон Whisky Auctioneer готує до продажу одну з найбільших збірок віскі у світі. Очікуваний дохід від продажу колекції — $10 млн.

Фото: juliusbaer.com   

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi