Народилася в день, передбачений в чеку: «Сільпо» створив булочку з ім’ям дівчинки - PostEat

пошук

Народилася в день, передбачений в чеку: «Сільпо» створив булочку з ім’ям дівчинки
20-04-2021 0 2096

Партнери

Автор


Гостя супермаркету опублікувала у Facebook зворушливу історію про народження донечки. День, коли дитина з’явилася на світ, «передбачив» чек магазину.

Днями мережа супермаркетів «Сільпо» була позначена під дописом Ольги Штефан. У публікації вона розповідає, як чотири роки тому була на останньому місяці вагітності та готувалась до пологів, але дитина ніяк не хотіла залишати мамин животик.

Аби розвіятись, Ольга пішла до найближчого «Сільпо» по солодощі. Вже дорогою додому вона розгорнула чек і прочитала передбачення: «Так, це відбудеться у вівторок». У вівторок Ольга мала святкувати свій день народження, тому лише посміялася з цього пророцтва.

Проте передбачення ніяк не йшло з голови майбутньої мами. В ніч на вівторок вона намагалася заснути і раптом відчула, що от-от народить. Разом із чоловіком Ольга поїхала до пологового будинку — і вже за годину донечка з’явилася на світ. Батьки назвали дитину незвичайним ім’ям Суламіф.

З того часу минуло кілька років, сім’я переїхала за кордон, але Ольга зізнається, що й досі сумує за гречаним багетом та булочками з вишнею. Цією історією надихнулися в «Сільпо» і вирішили створити нову булочку саме з вишнею, яку назвали «Суламіф». Її рецепт розробив автор гречаного багета — одного з бестселерів мережі.

«Ольга писала в пості, що сумує за булочками з вишнею, тому ми швидко визначилися з тим, що саме присвятити дівчинці, — каже автор рецепта, керівник департаменту випічки «Сільпо» Павло Бондаренко. — Я кілька разів змінював рецепт, експериментував з інгредієнтами, аби смак запам’ятався нашим гостям. Сподіваюсь, маленька Суламіф та її мама також колись скуштують цю булочку».

Текст та фото надані Сільпо.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi