пошук
Анна Кирюхина
Автор
пошук
Анна Кирюхина
Автор
Компанія Nestle розробила рецепт шоколаду, у складі якого немає рафінованого цукру. Як пише Bloomberg, замість нього почнуть використовувати білу оболонку какао-бобів — солодкувату м’якоть, що містить фруктозу. Раніше виробники не використовували цю оболонку у якості підсолоджувача, а просто позбавлялися неї.
Новий рецепт компанія Nestle випробувала в шоколадному батончику KitKat з 70% вмістом какао. Зарар він доступний лише в Японії. В одній порції класичного KikKat від Nestle міститься 12,3 грама цукру. У новому батончику кількість зменшилась на 40%.

Пізніше без цукру почнуть виробляти і інший шоколад, в тому числі молочний і білий. Олександр фон Майо, глава кондитерського бізнесу Nestle, заявив, що використання білої оболонки какао-бобів робить якість шоколаду преміальною. В інших країнах нову технологію планують запустити вже в наступному році.
Фото: Nestle
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi