Номінанти на премію Еммі отримають веганський подарунковий набір - PostEat

пошук

Номінанти на премію Еммі отримають веганський подарунковий набір
23-09-2020 0 452


Компанії, власниками яких є афроамериканці, погодились надати свою продукцію для подарункового набору учасникам цьогорічної 72 –ї нагороди Primetime Emmy Awards, яка вперше пройде онлайн. Представники PETA та маркетингова компанія Distinctive Assets склали подарунковий пакет маючи на меті познайомити знаменитостей зі смачними веганськими ласощами та підтримати виробників.

Фото: Twitter PETA

Зірки матимуть змогу скуштувати чіпси з капусти кейл зі смаком сиру (виготовлені компанією MylkDog, що знаходиться в Сан-Дієго і належить Bethovan Enhacing), вівсяне масло (виготовлене у Лос Анджелесі торговою маркою Oat Butter Brand, заснованою підприємцем Якерою Віллісом), зефір без додавання  желатину від Funky Mellow, та попкорн зі смаком трав (виготовлене компанією Azzizah’s Herbal Green Popcorn, власником яколї є Аззіа Рахім).

«Я досі не вірю, що наше печиво буде частиною подарункових пакетів, якими будуть нагороджені найкращі та найяскравіші зірки року» — заявляє засновниця компанії Maya’s Cookies Мая Мадсен. «Ми зрозуміли, що наш веганський набір PETA  не буде повним без печива Maya. Ми віримо, що наші зірки будуть співати дифірамби цьому печиву, варто їм лише один раз його скуштувати» — заявила головний менеджер PETA Лорен Томассон.

Фото: Twitter PETA

Читати ще: Кокосовый скандал – в чем обвиняют производителей кокосового масла Aroy-D и Chaokoh?

5 доказів того, що 2020 — рік веганства

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi