Нова політика Starbucks щодо расової справедливості - PostEat

пошук

Нова політика Starbucks щодо расової справедливості
16-10-2020 0 1001


Нещодавно Starbucks оголосив про нову політику компанії щодо впровадження різноманітності та інклюзії: програма наставництва, процес найму без упереджень, та програма нагородження керівництва з урахуванням інклюзивності та різноманітності.

Компанія анонсувала цю новину у звіті разом із листом генерального директора Кевіна Джонсона. На початку листа йшла мова про три принципи, які спрямовують дії компанії на більшу інтеграцію та різноманітність: «намір, прозорість та підзвітність«.

«Отже, ми вирішили, що для Starbucks, як компанії, важливо бути прикладом у питаннях інклюзії, різноманітності та справедливості»,  пише Кевін,  «Ми обіцяємо, що: 1) будемо більш свідомими у своїх діях та слідкувати за тим, як вони узгоджуються з нашою місією та цінностями, 2) зобов’язуємось забезпечити прозорість для усіх зацікавлених сторін, і 3) бути відповідальними «.

Фото: Starbucks Stories&News website

Далі йде перелік головних 15 кроків, які допоможуть компанії досягнути расової справедливості. Однією з найбільш визначних є програма наставництва, метою якої є налагодження співпраці робітників з різних культур з вищим керівництвом. Програма також включає співпрацю з професійними організаціями, які зосереджені на збільшення в компаніях кількості представників різних рас та національностей.

Прагнучи забезпечити прозорість, вони будуть публічно публікувати звіти щодо поточного стану різноманітності робітників. Керівництво компанії також планує переглядати та встановлювати відповідні щорічні цілі щодо інклюзивності та різноманітності персоналу.

Фото: Starbucks Stories&News website

Starbucks відомий своєї політикою толерантності, однак компанія за час свого існування має декілька неприємних випадків наприклад, коли з’ясувалося, що дрес-код закладу не дозволяє працівникам носити атрибутику Black Live Matters, або коли їх партнерів звинуватили в расистській поведінці. Ні у звіті, ні в листі не йдеться про ці конкретні події, але здається Starbucks розуміє, що їм ще є над чим працювати.

«Ми несемо відповідальність за створення комфортного середовища, де всі рівні. Наша подорож триває, а нашими орієнтирами виступають прозорість, чесність та підзвітність», — сказав Джонсон у завершенні свого листа.

Головна фото: Starbucks Stories&News website

Читати ще: 

Чому Starbucks робить акцент на передмістя
Starbucks заборонив співробітникам носити атрибутику Black Lives Matter

Starbucks відкриває кафе в Італії, але залишає закритою флагманську кав’ярню у Мілані

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi