Новий магазин Wine Story відкрився у Києві на Подолі - PostEat

пошук

Новий магазин Wine Story відкрився у Києві на Подолі
29-11-2021 0 1457

Партнери

Автор


У Києві за адресою Глибочицька, 40г відкрився фірмовий магазин Wine Story. Новий Wine Story на Подолі – перший магазин компанії «Вінфорт» у Києві. Торгова компанія «Вінфорт» — провідний імпортер алкогольної продукції в Україну.

У магазині діють спеціальні ціни на більш ніж 2 000 найменувань алкогольних напоїв, адже левова частка продукції поставляється безпосередньо від виробника. У Wine Story представлені вина з усіх країн світу, а також велика колекція міцних алкогольних напоїв. Головна особливість роботи Wine Story – асортимент, що постійно оновлюється, і професійна команда кавістів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Окрім алкогольних напоїв, у магазині є відділ гастрономії. Тут можна побалувати себе сирами, ковбасами та хамонами. Також у магазині представлений гарний асортимент швейцарського шоколаду, чаю, оливкової олії та багато іншого.

Зручне розташування магазину та можливість замовити продукцію через інтернет з доставкою додому роблять процес покупки простим та комфортним.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Новий Wine Story буде особливо цікавим для тих, хто захоплений вином і прагне вивчення винної культури. Тут працює команда фахівців, які допоможуть підібрати вино до страви, а також нададуть консультацію при виборі напою у відповідність до ваших уподобань.

Новий Wine Story працює з 10:00 до 22:00 щодня без вихідних.

Замовлення напоїв on-line та доставка по місту на www.winestory.com.ua

Київ, вул. Глибочицька, 40г

info@winestory.com.ua

 

Текст та фото надані Wine Story.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi