Новий пейрінг: шотландське віскі та десерт - PostEat

пошук

Новий пейрінг: шотландське віскі та десерт
23-09-2020 0 686


Домінік Ансель (Dominique Ansel) – один з найбільш кретивних шефів-кондитерів у світі, який створив кронати (гібрид круасана та доната), а також володар премії James Beard Award (прим. ред. Вигадав та стровив одні із найпопулярніших тістечок в світі, зокрема, Cronut (гібрид пончика і круассана, який журнал TIME назвав одним з 25 кращих винаходів 2013 року), The Cookie Shot (печиво у вигляді стопки, наповнене ванільним молоком), Frozen S’more (тягуче морозиво всередині маршмеллоу, яке присмажується на вогні безпосередньо перед подачею), Blossoming Hot Chocolate (гарячий шоколад з квіткою з маршмеллоу), тощо).

Цього разу створив нову пару: односолодовий шотландський віскі від Glenmorangie та торт. Нове шотландське віскі має на меті змінити упереджене ставлення до поєднання спиртних напоїв з десертом. Tale of Cake, односолодове віскі, черпає своє натхнення в торті і було розроблене спеціально для поєднання з ним.

Фото: Glenmorangie.com

Домінік Ансель об’єднав свої сили з Біллом Ламсденом, директором Whisky Creation, щоб створити торт, який ідеально поєднувався би з медовим віскі, смак якого характеризується нотками білого шоколаду та фруктами.

Віскі надихнуло шеф-кухаря, Домініка Ансель, на створення багатошарового ананасового пирога, який продаватиметься з 22 вересня по 6 жовтня. «Я ніколи не здогадувався, що можу отримати таку  величезну насолоду від віскі. Випічка та віскі – це різні світи, але водночас вони мають багато спільного» — заявляє Ансель.

Рекомендована роздрібна ціна для віскі становить  $99. Воно витримується у солодких токайських винних бочках, що й надає йому сокоаиті нотки випічки.

«Як і слід було очікувати, цей віскі смакує неперевершено у поєднанні з пирогом, і  ми щасливі бачити, як Домініку вдалось створити цей CakeTails». (“CakeTails” – це те, як називається поєднання ананасового пирога та віскі). CakeTails з’явиться у продажу в США 1-го жовтня.

Фото:  DominiqueAnsel.com

Читати ще: Канадське віскі назване найкращим віскі свиту 2021 року

Винайдено спосіб перевірки раритетного віскі без відкорковування пляшки

Pernot Ricard випустила віскі Ballantines з витримкою у бочках з-під бурбона

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi