Новий заклад: 6-типоверховий кавовий центр Octo Tower біля станції метро "Кловська» - PostEat

пошук

Новий заклад: 6-типоверховий кавовий центр Octo Tower біля станції метро "Кловська»
07-09-2020 0 2395


Octo Tower, шестиповерховий кавовий центр на вулиці Мечникова, розпочав роботу, поділилися у Facebook. Будівля була створена власниками Blur Coffee та Whai Thai.

При вході у вежу вас зустріне кав’ярня, магазин та власна пекарня, на другому поверсі чекатиме коворкінг з терасою, де можна пофрілансити з чудовим краєвидом. На третьому з’явиться мінімалістична фотостудія у скандинавському стилі: великі вікна для зйомок при денному світлі, витриманий інтер’єр та необхідне професіональне обладнання.

На четвертому та п’ятому поверхах розташований навчальний центр — “школа сміливих”, де можна навчитись кавовій справі, фотографії, маркетингу та правильному сервісу. На шостому поверсі — великий лекторій, розрахований на 50 осіб. З лекторію можна вийти на панорамний дах з терасою, літньою кухнею та зоною відпочинку.

Власники хотіли створити новий кавовий формат — професійний та педантичний. У брю-барі пропонують купити зерна від українських обсмажувальників: CafeBoutique, Yellow Place, Mad Heads, 3 Champs Roastery, Fresh Black, «Висока кава» та власне обсмажування Blur Coffee і High Five від Foundation.

Фото: Octo Tower

Читайте також: 

Пузата хата та кава з мудрістю

Новий заклад. Київ: кава сніданки обіди та коктейлі у Veterano Coffee

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi