пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Назва: Mushlya Bar
Де: м. Черкаси, вул. Хрещатик, 188
Формат: seafood bar
Бюджет: ₴
Київський ресторатор Дмитро Борисов відкриває демократичний моноформат морепродуктів Mushlya Bar у Черкасах. Заклад розпочне свою роботу 13 лютого на Хрещатику, 188. На відкритті гостей пригощатимуть устрицею Fine de Claire з лимоном та келихом вина — для цього треба зробити пост або сторіз з відміткою в новій Mushlya Bar та показати на касі. Пригощення даруватимуть протягом всього дня 13 лютого з 15:00.
В меню Mushlya Bar — делікатесні морепродукти за дуже доступними цінами: практично всі позиції в меню коштують 39-69 гривень. Так, за 39 гривень можна замовити величезну дику аргентинську креветку гриль з соусом, а за 49 — цілий казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Крім того, в Mushlya Bar пропонують плато морепродуктів на компанію по 269 гривень: холодне плато з устрицями, булотами, білоногими креветками й чорноморськими рачками, а також плато гриль з аргентинськими креветками, кальмарами, baby восьминогами, baby-каракатицями й картопляними діпами. Окрім того, можна замовити половину лобстера гриль з картопляними діпами й соусом за 198 грн та великий казанок мідій на компанію: у вершковому соусі — за 198 гривень, в соусі дорблю — 229 гривень. Їх подають з картопляними діпами, соусом і теплим багетом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Mushlya Bar працює за принципом самообслуговування: замовлення видають максимум за 5-7 хвилин, можливе пакування з собою. Система бронювання відсутня: гостей приймають в порядку живої черги. Особливість інтер’єру — великий металевий кит-люстра, який зустрічає гостей на вході, а також стіни, викладені мушлями справжніх устриць — усіх їх з’їли гості в інших закладах Mushlya.
Сьогодні у Києві працює 3 заклади Mushlya Bar (і ще 4 Mushlya Cafe, одна з яких у Харкові).
Фото: Mushlya Bar
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi