Новий заклад. Черкаси: морепродукти та вино в Mushlya Bar від Дмитра Борисова - PostEat

пошук

Новий заклад. Черкаси: морепродукти та вино в Mushlya Bar від Дмитра Борисова
05-02-2020 0 5000


Назва: Mushlya Bar

Де: м. Черкаси, вул. Хрещатик, 188

Формат: seafood bar

Бюджет: ₴

Київський ресторатор Дмитро Борисов відкриває демократичний моноформат морепродуктів Mushlya Bar у Черкасах. Заклад розпочне свою роботу 13 лютого на Хрещатику, 188. На відкритті гостей пригощатимуть устрицею Fine de Claire з лимоном та келихом вина — для цього треба зробити пост або сторіз з відміткою в новій Mushlya Bar та показати на касі. Пригощення даруватимуть протягом всього дня 13 лютого з 15:00.

В меню Mushlya Bar — делікатесні морепродукти за дуже доступними цінами: практично всі позиції в меню коштують 39-69 гривень. Так, за 39 гривень можна замовити величезну дику аргентинську креветку гриль з соусом, а за 49 — цілий казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Крім того, в Mushlya Bar пропонують плато морепродуктів на компанію по 269 гривень: холодне плато з устрицями, булотами, білоногими креветками й чорноморськими рачками, а також плато гриль з аргентинськими креветками, кальмарами, baby восьминогами, baby-каракатицями й картопляними діпами. Окрім того, можна замовити половину лобстера гриль з картопляними діпами й соусом за 198 грн та великий казанок мідій на компанію: у вершковому соусі — за 198 гривень, в соусі дорблю — 229 гривень. Їх подають з картопляними діпами, соусом і теплим багетом.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Mushlya Bar працює за принципом самообслуговування: замовлення видають максимум за 5-7 хвилин, можливе пакування з собою. Система бронювання відсутня: гостей приймають в порядку живої черги. Особливість інтер’єру — великий металевий кит-люстра, який зустрічає гостей на вході, а також стіни, викладені мушлями справжніх устриць — усіх їх з’їли гості в інших закладах Mushlya.

Сьогодні у Києві працює 3 заклади Mushlya Bar (і ще 4 Mushlya Cafe, одна з яких у Харкові).

Фото: Mushlya Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi