Новий заклад. Дніпро: традиційна ізраїльська кухня в MOSHE - PostEat

пошук

Новий заклад. Дніпро: традиційна ізраїльська кухня в MOSHE
30-07-2020 0 1532


Назва: MOSHE

Де: м. Дніпро, вул. Січових Стрільців, 1

Формат: ресторан традиційної ізраїльської кухні

Години роботи: 11:00 — 23:00

Бюджет: ₴₴

На початку липня в Дніпрі розпочав роботу ресторан MOSHE, заклад знаходиться на вулиці Січових Стрільців. MOSHE — місце з традиційною ізраїльською кухнею, де все щиро і по-справжньому. Великі порції без адаптації, команда, яка завжди радо тебе зустрічає, атмосфера тель-авівських вулиць зі своїм шумом, колоритом, рухом.

«MOSHE — це ще й ім’я кучерявого ізраїльського хлопчика. Він цікавий, відкритий, дуже товариський і любить збирати під дахом свого будинку класних людей. Його поки не зачіпають турботи дорослих, він радіє життю, як йому хочеться. Він робить все легко, без напрягу. І нам би хотілося, щоб наші гості так само відчували себе в MOSHE», — розповідають редакції PostEat у закладі..

В ресторані одна зала, дизайн закладу створила Олена Бондар (студія I’m Design). «Хотіли Тель-Авів в центрі Дніпра — отримали. Текст Хава Нагіла на стіні, ізраїльські газети на склі, марокканська потерта плитка, графіті на всю стіну і стікери як частина зовнішнього декору. Щось дуже живе і яскраве вийшло», — підкреслюють у закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Засновники трохи поекспериментували з форматом і створили свою версію fast-casual — готують якісну ресторанну їжу, використовуючи швидкі техніки її приготування. Форматів обслуговування в MOSHE два: більш стандартний для fast-casual, коли гість відразу ж розплачується на касі, отримує номерок і незабаром офіціанти приносять їжу; і другий, коли можна зайняти місце, а офіціант сам підійде і прийме замовлення.

Їжа в MOSHE традиційна ізраїльська та близькосхідна. Відрізняється тим, що включає в себе багато відтінків відразу: кусаєш, і відчуваєш солоне, солодке, гостре, пряне, хрустке, м’яке, соковите, свіже. Всі страви насичені смаком і ситні — це піти, хумус, фалафель, шакшука, кілька видів мезе (невеликі закуски), шварма, східні десерти. Шеф-кухар — Сергій Пятун, який керує кухнями проєктів BLACK SHEEP та Varburger. Кухню в MOSHE ставив шеф Олексій Краковський. До страв пропонують лимонади, каву та чай, а також ізраїльське вино.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • баба гануш – 65 грн,
  • табуле з тхіною – 135 грн,
  • хумус зі швармою з курки – 165 грн,
  • єрусалимський мікс – 165 грн,
  • піта зі швармою з телятини – 155 грн,
  • ціла дорадо з матбухом та йогуртом – 195 грн,
  • кебаб – 215 грн,
  • шакшука з фрикадельками – 145 грн,
  • кнафе – 95 грн.

Фото: MOSHE

Читайте також:

Новий заклад. Дніпро: м’ясо, овочі та фалафель у шаурмі або боксі у фас-фуді ZEP

Новий заклад. Дніпро: хот-доги, устриці та сидр у 1€ барі «Білий Налив»

Коктейльні бари у Дніпрі: класика та авторські коктейлі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi