Новий заклад. Київ: Bondarenko ー ресторан-кондитерська на Печерську - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: Bondarenko ー ресторан-кондитерська на Печерську
17-09-2021 0 2180


Назва: Bondarenko

Де: вул. Генерала Алмазова, 18/7

Формат: ресторан-кондитерська

Бюджет: ₴₴

Філіал кондитерського дому «Бондаренко» відкрився в Києві на вулиці Генерала Алмазова, 18/7. Кондитерський дім має свою історію та вже понад 20 років радує любителів солоденького. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

“Це команда справжніх професіоналів котрі натхненно та невпинно працюють творячи смачну історію. «Bondarenko» ніколи не стоїть на місці, слідкуючи за побажаннями клієнтів та останніми тенденціями в світі кондитерського мистецтва”, — повідомляють в ресторані-кондитерській.

У Bondarenko є великі зали для великих компаній відвідувачів, а також є приватна зала для невеличких компаній, сімейного святкування або навіть ділового сніданку чи обіду. У закладу також є літній майданчик.

“Ми створили не просто маленьку кав’ярню, а цілий арт-ресторан-кондитерську для вашого настрою та насолоди, де ви зможете спокійно поласувати справжніми шедеврами або навіть гучно відсвяткувати день народження або визначну подію”, — розповіли в закладі. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Асортимент кондитерського дому «Бондаренко» дуже різноманітний і орієнтований на французьку традицію з українським характером. Тістечка, еклери, цукерки та печиво, широкий вибір шоколадних виробів, виготовлених з справжнього бельгійського шоколаду. А ще у закладі пропонують торти на замовлення. Крім солодощів тут подають сніданки та бізнес-ланчі. 

В будні дні заклад працює з 09:00 до 22:00, на вихідних з 10:00 до 22:00.

Фото: Instagram bondarenko.cafe

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi