Новий заклад. Київ: прихований бар THE SINNERS в центрі міста - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: прихований бар THE SINNERS в центрі міста
11-05-2021 0 2935


THE SINNERS — атмосферний коктейльний і винний таємний бар в центрі міста. Особливістю бару є прихована локація, щоб гість доклав трохи зусиль в пошуку бажаного. Щоб потрапити всередину, необхідно дізнатися у працівників Octo Tower або Blur Coffee дорогу. Бар знаходиться в невеликій кімнаті з високими 6-ти метровими стелями і панорамними вікнами. Кімната облаштована без класичної розстановки столиків і барної стійки, вся увага зосереджена на бармені та коктейлі.

Невеликий простір створює камерність, руйнуючи бар’єри між столиками або барними стільцями гостей: заходячи сюди, ти опиняєшся в гармонії гучних розмов, аромату коктейлів і диму паличок Паоло Санта, аскетичного інтер’єру, який наповнюють люди, а не предмети, відблисків свічок і дивною геометрії залу. «Це те, що ми хотіли створити — справжній прихований демократичний speakeasy, в якому ти відчуваєш себе розкуто і невимушено», — зазначають у закладі.

Лаконічна коктейльна карта з акцентом на «питкі» сауери, проте в барі без обмежень приготують будь-який коктейль, який хоче гість. Ціни демократичні, щоб відповідати невимушеній атмосфері — від 120 грн до 180 грн. Також в THE SINNERS пропонують натуральні ферментовані вина, до яких можна обрати закуски (оливки, сири, салямі, шу з лососем, сухі снеки) як легкий фінгер-фуд.

Де: вул. Мечникова, 5 (вхід питати в Octo Tower або Blur Coffee)

Формат: таємний бар

Бюджет:

Фото: Instagram THE SINNERS, Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi