Новий заклад. Київ: живі виступи та авторські коктейлі в барі IVY - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: живі виступи та авторські коктейлі в барі IVY
14-02-2020 0 2291


Назва: IVY Bar

Де: вул. Назарівська, 9

Формат: post blues bar

Бюджет: ₴₴

IVY Bar — post blues bar, що відкрився наприкінці 2019 року. Це другий заклад від власника Grails bar на Подолі. 

«Після трьох років роботи Grails виникла необхідність рухатися далі. Сформувалася команда, подорослішала публіка та з’явилося бажання створити концертну площадку для своїх. Не танцювальний dj-бар, яких в Києві вдосталь, а концепт post blues bar: живі виступи, відмінні коктейлі та найголовніше — душа. Ми давно підтримуємо музичну формацію Worn Pop — єдиного концертного організатора, що розвиває так звану «холодну сцену» в Україні. Тепер випала нагода створити щось разом», — зазначає власник.

Разом з Worn Pop IVY Bar вже провели три заходи: Grand Prix [DE], Charlie [PL] та Magic Island [CAN]. Плануються і подальші щомісячні виступи закордонних артистів synth / avant-pop жанру.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В закладі дві затишні нуарні зали зі свічками, одна з яких слугує площадкою для виступів під час концертів. Планується відкриття ще однієї окремої зали. 

Коктейльна карта складається з двох частин. Класика, що дозволяє гостю не губитись у складнощах вибору та отримати знайомий смак улюбленого коктейлю. А також авторські коктейлі від барменів IVY — це свого роду візитні картки закладу: Satan bless, NLNM, Cookie Monster, Forma тощо. Варто розуміти, що карта —  це просто орієнтир. Поспілкуйтеся з барменом — він допоможе підібрати напій для кожного індивідуально. Вартість коктейлів фіксована — 140 грн та 200 грн.

Фото: IVY Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi