Новий заклад. Київ: борщ у випеченій паляниці та фреш-паста в ресторації «Їстина» на Воздвиженці - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: борщ у випеченій паляниці та фреш-паста в ресторації «Їстина» на Воздвиженці
21-02-2020 0 1518


Назва: «Їстина»

Де: вул. Воздвиженська, 51а

Формат: ресторація comfort food

Бюджет: ₴₴

«Їстина» — це нова ресторація на Воздвиженці, де ви пізнаєте саму суть comfort food:  їжі, від якої добре і тілу, й душі.  Заклад відкрився на місці азійського ресторану Mai Satai. В меню представлені прості, зрозумілі страви із нотками вишуканості.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В закладі пропонують скуштувати борщ та супи,  які подають в щойно випеченій паляничці. М’ясні, рибні та овочеві страви готують на грилі. Салати та закуски в ресторації «Їстина» — це ситні поєднання овочів, м’яса, риби, морепродуктів, грибів з запашними оліями. Також можна скуштувати фреш-пасту й равіолі, начинку до яких обирає самостійно гість. Також в закладі готують дійсно поживні сніданки: нетрадиційну вівсяну пасту з хурмою-гриль, сирники та яєшню з хешбрауном.

В барній карті органічне вино, пиво, коньяк, горілка, віскі та навіть саке. Також є корисні напої —  моктейлі та мікси вітґрасу, які збадьорять та окрилять вас.

До березня «Їстина» працює у тестовому режимі з особливими пропозиціями: спеціальні комбо та обідня знижка 20% 12:00 до 16:00 на всі страви. Ви можете спробувати вегетаріанське комбо за 130 грн (оладки із зеленого горошку з моцарелою й огірково-йогуртовим соусом та равіолі із запеченими овочами), рибне комбо за 200 грн (бутерброди з рієтом зі скумбрії та паста з морепродуктами у томатному соусі),  м’ясне комбо за 250 грн (салат «When pigs fly» та соковиті свинячі реберця з пюре із коренеплодів). Також можна замовити будь-які два коктейлі за 250 грн.

Фото: «Їстина»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi