Новий заклад. Київ: «Бути Sofie» — дуже французьке кафе зі смачними круасанами - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: «Бути Sofie» — дуже французьке кафе зі смачними круасанами
15-07-2021 0 3370


Назва: «Бути Sofie»

Де: вул. Володимирська, 24

Формат: кафе

Бюджет: ₴₴

«Бути Sofie» — це нове дуже французьке кафе, розташоване на території заповідника «Софія Київська», яке відчиняє свої двері вже 15 липня.  

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ініціатива відкрити заклад зі справжньою французькою кухнею і атмосферою належить Нелі Куковальській, директору «Софії Київської», а концепцією і реалізацією займалась сім’я рестораторів, які створили легендарні Odessa та SpicyNoSpicy. 

«Перевірена світова практика — розміщувати кафе на території пам’яток архітектури, ключових туристичних місць. Це прояв турботи і поваги до відвідувачів історичної локації і гостей міста в цілому. У найбільш відвідуваних локаціях світу — Луврському палаці, музеях «Метрополітен» і «Прадо» — є свої кафе. І так у кожному культовому місці — все влаштовано так, щоб у відвідувачів була можливість відпочити, відновити сили. Відкриваючи «Бути Sofie» в улюбленій «Софії Київській», ми передусім хотіли зробити подарунок жителям і гостям Києва», — розповіла Неля Куковальська.

Кафе складається з двох літніх терас. Одна — безпосередньо на вулиці Володимирській, а друга — у таємному саду Софі, просто на території історичного заповідника «Софія Київська» в самому серці міста.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Шеф-кухар кафе — Ігор Крамаренко, відомий український шеф, який склав меню закладу з французької легкістю так, що легкий бранч плавно перетікає в щільний обід, а післяполудневий коктейль — у велику і галасливу вечерю.

Тут готують круасани з солоною і солодкою начинками (від 55 грн), супи (від 135 грн), салати і закуски до вина (від 160 грн), десерти (від 115 грн). Основні страви — у стилі прованських домашніх обідів і вечері. 

Бар порадує витриманою винною картою, літніми коктейлями (від 130 грн), ігристими напоями та домашніми лимонадами (від 65 грн). 

Заклад працює щодня з 10:00 до 22:00.

Дещо з меню: 

  • Круасан з креветками — 140 грн
  • Цезар для Софі — 160 грн
  • Курча з картоплею — 245 грн
  • Сібас — 295 грн
  • Коктейль Negroni — 155 грн
  • Цитрусовий лимонад — 65 грн

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi