Новий заклад. Київ: гастробар «Томатологія» на Січових Стрільців - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: гастробар «Томатологія» на Січових Стрільців
28-07-2020 0 971


Назва: «Томатологія»

Де: вул. Січових Стрільців, 26

Формат: гастробар

Години роботи: 10:00-22:00

Бюджет: ₴₴

На початку липня розпочав роботу тематичний гастробар «Томатологія». Заклад знаходиться на вулиці Січових Стрільців в приміщенні, де раніше працював винний бар Like a local’s wine bar. В закладі дотримались «томатної концепції» і додали цей інгредієнт у різні страви та напої. Ви можете обрати столик в залі або на вулиці.

В закладі пропонують сніданки цілий день — можна замовити шакшуку (89 грн), боул зі смаженим авокадо та томатами (139 грн), яйця Бенедикт (109 грн), яйця пашот з лососем (119 грн) або сирники з томатним джемом (109 грн). Серед супів варто звернути увагу на гаспачо з гострими сирними кульками (169 грн) та суп з кальмарами, тигровими креветками, мідіями й томатами (169 грн).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В якості закуски пропонують кілька видів брускет, серед яких є й томатна (89 грн). Окрім класичних сирного (269 грн) та м’ясного (289 грн) антипасті, можна замовити і томатне з асорті помідорів із фетою та травами (159 грн). Основні страви в «Томатології» — бургер з яловичою котлетою (169 грн), азійська локшина-конструктор (від 157 грн), мідії у балканському стилі (189 грн), каре телятини, медальйони з яловичини, реберця, качина грудки, стейк лосося та дорадо. В будні у гастробарі можна пообідати ланчем, обравши із запропонованих позицій три страви за 140 грн або дві страви за 120 грн.

«До Томатології на Січових Стрільців був винний бар, а в ньому було безліч видів українських вин, і поважаючи традиції ми лишили в меню українське вино», — зазначають у закладі. У винній карті ви знайдете позиції від «Шабо, «Інкерман», «Бейкуш Вайнері» та інших виробників, які можна замовити, зокрема, келихами. В барній карті також є міцний алкоголь, сидр, пиво, лимонад, кава та чай.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В «Томатології» пропонують 5 видів «Кривавої Мері»: класичну (89 грн), «Мері Маргариту» (139 грн), гостру «Спайсі Мері» (129 грн), «Севіче Мері» (99 грн) та «Королівську Мері» (169 грн). Також серед коктейлів є сангрія (399 грн), «Негроні» (159 грн), «Дайкірі» (129 грн).

Фото: «Томатологія»

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Читайте також:

Новий заклад. Київ: атмосфера зламу XIX-XX віків та класичні коктейлі у Верхньому барі «Склад» на Бессарабці

Новий заклад. Київ: ресторан грузинської кухні Dediko на Солом’янці

Новий заклад. Київ: авторська піца в Pizza Factory на Подолі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi