Новий заклад. Київ: найбільша в Києві «Чорноморка» на Троєщині - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: найбільша в Києві «Чорноморка» на Троєщині
08-02-2021 0 2955


Назва: «Чорноморка»

Де: проспект Володимира Маяковського, 44Б

Формат: рибна гастролавка

Режим роботи: пн-нд з 11:00 до 22:00

Бюджет: ₴₴

12 лютого о 18:00 відкриває свої двері нова «Чорноморка» на проспекті Володимира Маяковського. Це перший заклад мережі рибних гастролавок на Троєщині та найбільший у Києві. Як і всі гастролавки «Чорноморка», нова локація буде працювати в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря, а також імпортні  — на грилі, смажені по-домашньому на пательні або у п’яти соусах.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Щодня з 12:00 до 16:00, як і у всій мережі, тут пригощають чорноморською юшкою і діють тематичні дні (20% знижка на рибу дня).

Дещо з меню:

  • солянка рибна – 165 грн,
  • м’ясо рапан із білими грибами та томатами чері у вершковому соусі – 182 грн,
  • форшмак по-одеськи з оселедця матіас – 85 грн,
  • шматочки філе адріатичної кефіли, запечені з овочами у пергаменті – 268 грн.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Компанія «Чорноморка» заснована у 2013 році в Києві, поставляє рибу і морепродукти в ресторани і великі маркети Києва, а також в інші міста України. Зараз «Чорноморка» — це 11 гастрономічних крамниць, що пропонують власний свіжий улов з Чорного моря із собою або приготовані у закладі.

У 2018 році компанія відкрила в Києві монопродуктовий формат «Селёдочная» з великим вибором риби власного вилову та засолу — проєкт отримав срібло міжнародній премії «Пальмова гілка ресторанного бізнесу». У 2019 році мережа поповнилася монопродуктовим форматом «Анчоусна», що спеціалізується на дрібній рибі власного улову.

Рибу в «Чорноморці» ловлять на власному причалі в с. Миколаївка Одеської області. На базі власного причалу розміщена крамниця й ресторан. Також проводять рибацькі екскурсії та рибні майстер-класи. Весною 2021 року тут планують відкрити перші номери у готелі.

Фото: «Чорноморка»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi