пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Назва: «Чорноморка»
Де: проспект Володимира Маяковського, 44Б
Формат: рибна гастролавка
Режим роботи: пн-нд з 11:00 до 22:00
Бюджет: ₴₴
12 лютого о 18:00 відкриває свої двері нова «Чорноморка» на проспекті Володимира Маяковського. Це перший заклад мережі рибних гастролавок на Троєщині та найбільший у Києві. Як і всі гастролавки «Чорноморка», нова локація буде працювати в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря, а також імпортні — на грилі, смажені по-домашньому на пательні або у п’яти соусах.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Щодня з 12:00 до 16:00, як і у всій мережі, тут пригощають чорноморською юшкою і діють тематичні дні (20% знижка на рибу дня).
Дещо з меню:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Компанія «Чорноморка» заснована у 2013 році в Києві, поставляє рибу і морепродукти в ресторани і великі маркети Києва, а також в інші міста України. Зараз «Чорноморка» — це 11 гастрономічних крамниць, що пропонують власний свіжий улов з Чорного моря із собою або приготовані у закладі.
У 2018 році компанія відкрила в Києві монопродуктовий формат «Селёдочная» з великим вибором риби власного вилову та засолу — проєкт отримав срібло міжнародній премії «Пальмова гілка ресторанного бізнесу». У 2019 році мережа поповнилася монопродуктовим форматом «Анчоусна», що спеціалізується на дрібній рибі власного улову.
Рибу в «Чорноморці» ловлять на власному причалі в с. Миколаївка Одеської області. На базі власного причалу розміщена крамниця й ресторан. Також проводять рибацькі екскурсії та рибні майстер-класи. Весною 2021 року тут планують відкрити перші номери у готелі.
Фото: «Чорноморка»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi