Новий заклад. Київ: тапас-бар, піца, сніданки цілий день та вино у ресторані Babene на Франка - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: тапас-бар, піца, сніданки цілий день та вино у ресторані Babene на Франка
14-07-2020 0 1788


Назва: Babene

Де: вул. Івана Франка, 25/40

Формат: тапас-бар, ресторан італійської кухні

Години роботи: 09:00 — до останнього гостя 

Бюджет: ₴₴

16-17 липня відбудеться вечірка з нагоди офіційного відкриття ресторану італійської кухні Babene. Заклад розташований у центрі міста на вулиці Івана Франка. До станції метро «Золоті Ворота» сім хвилин пішки. До станції метро «Театральна» — дев’ять хвилин. Поряд Володимирський собор та Національна опера України.



«У закладі облаштували велику вітрину з тапасами на будь-який смак. Дещо подібне колись побачили у закладі Corner Pub у Венеції. Хочемо популяризувати цей формат в Україні», — розповіли PostEat у закладі.



Тапаси
 готуватимуть із сезонних продуктів. Гостю запропонують готові варіанти тапасів або дадуть можливість самому обрати інгредієнти — від хліба власної випічки до основ, овочів, риби, м’яса або солодких начинок. Для знайомства з форматом радять спробувати тапас з авокадо та в’яленими томатами або шведський бутерброд «скаген». 



У «Бабене» готуватимуть і страви італійської кухні — кілька видів піци, пасту, тар-тар з яловичини та лосося. За кухню відповідає шеф-кухар Андрій Кметь.

Серед спеціалітетів закладу — піца з м’яким сиром бурата та яловичина з фуа-гра під соусом деміглас.



Весь день у закладі можна буде замовити сніданок — омлет, млинці, панкейки тощо. На десерт пропонують тістечка та торти власного виробництва — наприклад, міні-торт «Київський», «Наполеон» або «Медовик». 



До страв подаватимуть класичні вина та вина, виготовлені з мінімальним втручанням («натуральні»). Безалкогольні напої — кава, чай, фреши, смузі, молочні коктейлі.

Зараз заклад працює з 09:00 до останнього гостя. 

Фото: Facebook Babene

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi