Новий заклад. Київ: українська та італійська кухні в ресторації Vepryk у Зазим'ї - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: українська та італійська кухні в ресторації Vepryk у Зазим'ї
25-09-2020 0 2340


Назва: Vepryk

Де: с. Зазим’я, вул Лісова 29 Б (ЖК Desna Residence)

Формат: ресторація

Години роботи: з 11:00 до 23:00

Бюджет: ₴₴

Новий ресторан Vepryk, який відкрився на початку вересня в Зазим’ї, може похвалитись не тільки оригінальною назвою, а й авторським дизайн-проєктом та модерними технологіями. Лише наближаючись для ресторану, відчуваєш свіже повітря лісу та спокійний ритм передмістя: тут приємно відпочивати, святкувати сімейні події та зустрічатись у справах.

«На сам перед, це досить новий незвичний формат для українського ринку, який поєднує трифазну мийку та детейлінг авто на першому поверсі та ресторацію на другому. Рівень комфорту та технологій гарантує дружній сервіс та гастрономічну пригоду і цілком руйнує уявлення про заміські локації для кожного, хто завітає до Vepryk», — розповіли в закладі у коментарі редакції PostEat.

Стриманий інтер’єр ресторану, виконаний переважно в натуральних природних кольорах, налаштовує на відпочинок. Гостей одразу зустрічає аромат піци із справжньої дров’яної печі. Піч — центр інтер’єрного рішення ресторації Vepryk та її справжня гордість. «Щоб створити справжню піцу, ми детально вивчили досвід найсмачніших рецептів Італії та привезли піч з Тоскани, щоб створити найсмачнішу та душевну піцу міста», — розповідає автор ресторанної концепції та директор ресторану Оксана Янчій.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Меню для ресторації Vepryk створив бренд-шеф Олександр Слободяник, відомий такими проектами: “Кулінарний дім “Ібіс”, Pizza Ovale, ресторан Mario, Teхas Ranch. В меню ви знайдете понад 20 видів піци, крім цього вам обов’язково запропонують створити піцу за власним рецептом. Також в меню представлені салати, айсбан-рулька, качка, крафтові ковбаси, авторські пательні та, звісно, десерти. А ще легендарні сорти німецького пива, що зварене відповідно до Закону про чистоту пива, просеко та безліч інших став та напоїв.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • піца «Песто поло» – 205/305 грн,
  • айсбан-рулька з тушкованою капустою та ковбасками і картоплею гриль – 450 грн,
  • бургер верпик з картоплею фрі – 160 грн,
  • плато крафтових сирів «мукко» – 205 грн,
  • пательня з підчеревиною, картоплею та білими грибами – 265 грн,
  • качка запечена з яблуками на плато зі спаржевої квасолі – 325 грн.

Фото: Vepryk

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi