Новий заклад: рибне місце «Одеса-мама» на Арсенальній - PostEat

пошук

Новий заклад: рибне місце «Одеса-мама» на Арсенальній
09-01-2020 0 1078


Ресторан одеської кухні «Одеса-мама» розпочав роботу на початку січня — заклад розташувався в будівлі колишнього заводу «Арсенал» поруч з міським фуд-холом Kyiv Food Market. Інтер’єр ресторану тематичний, з морськими мотивами та цікавими деталями — веслами, рибальськими сітками та рятівними колами.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Акцент в меню зроблено на рибні страви — в «Одеса-мама» ви можете спробувати свіжих дунайку, тюльку, ставридку і хамсу. Також в ресторані є льодова вітрина, на якій гість може обрати анчоусів, барабульку, саргана, камбалу та іншу кефаль. Форель та носату стерлядь для вас дістануть просто з акваріума. Для гурманів у меню завжди є французькі та ірландські устриці.

Для тих, хто сумує за домашньою одеською кухнею, пропонують форшмак (75 грн), хумус (85 грн), смажену цацу (55 грн), фалафель з горіховим соусом (99 грн) і рибні намазки (125 грн). Варто спробувати зрази з лососем (149 грн) та биточки із рапанів (148 грн).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В барній карті ресторану «Одеса-мама» окрім класичних позицій міцного алкоголю, є чотири види настоянок власного виробництва — смородинова, ожинова, цитрусова та хріновуха з медом (39 грн/50 мл). Ресторан працює щодня з 10:00 до 23:00.

Незабаром планується відкриття ресторану «Одеса-мама» на Подолі — слідкуйте за анонсами на PostEat.

Назва: Одеса-мама

Де: вул. Московська, 8

Формат: ресторан одеської кухні

Бюджет: ₴₴

Фото: «Одеса-мама»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi