Новий заклад: сімейний ресторан «Наші Люди» на Осокорках - PostEat

пошук

Новий заклад: сімейний ресторан «Наші Люди» на Осокорках
15-01-2020 0 5188


«Наші Люди» — ресторан середземноморської та європейської кухні новітнього формату, створений спеціально для гурманів, які не бояться поєднувати любов до яскравого життя та сімейних цінностей. Ідея назви ресторану належить власницям закладу Біляєвській Альоні та Василенко Ользі, яка також є співвласницею ресторану «Маца и устрицы» та компанії з поставки свіжих устриць в Україну OKEAN.

Візуальна та ідейна концепція закладу належить незалежній креативній агенції Sila Agency. Як розповідають у закладі, «саме завдяки агенції у ресторані з’явилася пасхалочка про котиків, про те, що вони відчувають людей і раді тим, хто по-справжньому свій. Якщо вам пощастило його побачити у ресторані, значить, ви наша людина». Цікавий інтер’єр ресторану «Наші Люди» був спроєктований Київською студією Андрія Сокрути. Приміщення розділили на кілька зон, в число яких входить і дитяча кімната. Найскладнішим у всьому проєкті стало створення столу довжиною 5 метрів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В ресторані «Наші Люди» на Осокорках пропонують зрозумілу середземноморську кухню,  кілька світових гастрономічних хітів, а також свіжі устриці за доступною ціною безпосередньо від постачальника компанії OKEAN. Рекомендуємо спробувати хумус з соусом токанцу (129 грн), мус з лосося (139 грн), стейк з цвітної капусти (149 грн), піцету з баклажаном, кінзою та гранатом (169 грн).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

До страв можна обрати ігристе або тихне вино, у карті представлено понад 50 позицій. Також в барній карті є класичні та авторські коктейлі. Ресторан  приділив особливу увагу дитячому проведенню часу і комфорту батьків, тому зробили класний дитячий простір та окреме меню для маленьких гостей.

Назва: «Наші Люди»

Де: вул. Княжий Затон, 14Б

Формат: сімейний ресторан

Бюджет: ₴₴

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi