Новий заклад: власна коптильня в ресторані ReBro BBQ Ribs & Burgers Meat Bar на проспекті Перемоги - PostEat

пошук

Новий заклад: власна коптильня в ресторані ReBro BBQ Ribs & Burgers Meat Bar на проспекті Перемоги
14-01-2020 0 2930


Ресторан-барбекю ReBro BBQ Ribs & Burgers Meat Bar розпочав роботу 16 грудня — заклад розташувався поруч з площею Перемоги. Особливість ReBro BBQ Ribs & Burgers Meat Bar — м’ясо власного копчення, коптильня розташована просто на подвір‘ї закладу. Команда проєкту відома постійним гостям фестивалю Ulichnaya Eda.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Ці двоє знають про смак м‘яса все. Нарешті вони годуватимуть вас на проспекті Перемоги, починаючи з понеділка. ⠀ Кажуть, «зміню життя з понеділка» — і не змінюютьА ми сказали, що відкриємось в понеділок — і стримали слово. ⠀ На фото лише двоє, а на фото з кухні — мінімум ще десятеро, чиїми руками ми втілили в реальність справжній meat bar Втім, будемо знайомити вас з усіма, і на цьому тижні покажемо, як у нас затишно ⠀ Не дочекаєтесь, заходьте й відчуєте (!) самі #meatbar #барбекюкиев #барбекю #бургеркиев

Публикация от ReBro Meat Bar (@rebro_bbq)

Фірмова страва — це реберця BBQ (65 грн/100 г), які також входять до складу сендвічу з чіабати з карамелізованою цибулею, салату айсберг та соусів BBQ і коктейль (160 грн). Також в закладі можна спробувати солянку (65 грн), бургер з котлетою та томленою яловичиною (120 грн), кесадилью з копченою свининою (100 грн) і салат з копченим буряком (65 грн). На десерт пропонують вафельний торт (30 грн).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Посуд у закладі використовується виключно екологічний — з біопластику, крафтового паперу, з висівок, пальмового листя та дерева. Страви можна також взяти із собою або замовити доставку через популярні сервіси. В закладі ReBro BBQ Ribs & Burgers Meat Bar не продають алкоголь, проте діє система cork fee — відкорковування пляшки вина 80 грн, пляшки міцного алкоголю 150 грн. Режим роботи — понеділок-субота з 11:00 до 22:00, у неділю відкриття о 12:00.

Назва: ReBro BBQ Ribs & Burgers Meat Bar

Де: проспект Перемоги, 7В

Формат: ресторан-барбекю

Бюджет: ₴₴

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi