Новий заклад. Житомир: устриці та сидр по 29 гривень у сидерії «Білий Налив» - PostEat

пошук

Новий заклад. Житомир: устриці та сидр по 29 гривень у сидерії «Білий Налив»
21-05-2020 0 3711


Назва: «Білий Налив»

Де: м. Житомир, вулиця Героїв Небесної Сотні, 15

Формат: демократична сидерія

Бюджет: ₴

21 травня у Житомирі напроти ЦУМу відкрився новий заклад — 1€ бар «Білий Налив». Це моноформат устриць, хот-догів та сидру, де будь-яка страва або напій коштують від 29 гривень, а замовлення готують максимум за 3 хвилини.

Протягом адаптивного карантину «Білий Налив» у Житомирі працюватиме у форматі самовиносу. Незабаром відчиниться літня тераса, яка зможе прийняти близько 50 гостей. Після завершення карантину відвідувачів зможуть впускати у сам заклад. Інтер’єр, як у всіх «Білих Наливів» — мінімалістичний, з неоновими елементами та великою люстрою з келихів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Устриця з лимоном – 29 грн;
  • Келих сидру (яблучного або розе) – 29 грн/330 мл;
  • Хот-дог класичний – 29 грн;
  • Кальвадос – 29 грн за келих;
  • Кесадилья з пряною сосискою, ананасами та кукурузкою – 49 грн;
  • Пиріг з куркою або яблуком – 29 грн.

Київський ресторатор Дмитро Борисов відкрив перший «Білий Налив» на Хрещатику у 2018 році. З того часу заклади формату розпочали роботу у Львові, Одесі, Харкові, Вінниці, Хмельницькому, Івано-Франківську, Сумах, Кропивницькому та Павлограді.

Графік роботи закладу в Житомирі: 10:00-23:00, у п’ятницю та суботу  — до 02:00.

Фото: «Білий Налив»

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

1 euro delivery: доставка хот-догів бургерів пінц та морепродуктів від Дмитра Борисова

Дмитро Борисов запустив власний сервіс доставки «конструкторів їжі» та готових страв

Новий заклад. Київ: Philadelphia від Дмитра Борисова на проспекті Перемоги

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi