Оголошено трійку фіналістів в конкурсі Siete Misterios Best Cocktail Menu 2022 - PostEat

пошук

Оголошено трійку фіналістів в конкурсі Siete Misterios Best Cocktail Menu 2022
21-09-2022 0 412


Оголошено трійку фіналістів в конкурсі на найкраще коктейльне меню Siete Misterios Best Cocktail Menu 2022. Про це в Instagram повідомляє The World’s 50 Best Bars.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений The World’s 50 Best Bars (@50bestbars)

236 коктейль-барів з усього світу представили свої найновіші меню, щоб отримати винагороду за найкраще коктейльне меню у світі. Це трійка фіналістів.

Juliana, Guayaquil – Diverso

Меню Diverso — це не просто перелік напоїв, це відображення духу бару та його місії — підтримувати продукцію та людей своєї країни. Гостей відправляють у подорож святинями кожного коктейлю. Позначений просто назвою та мінімалістичним малюнком, описом інгредієнтів і смаком, кожен напій також поєднується з короткою історією його місцевих інгредієнтів.

Little Red Door, Paris – Flourish

Процвітайте, герої, народ і виробники Франції. Завдяки духу «від ферми до келиха» походження кожного коктейлю простежується від його коренів у ґрунті аж до його використання в джигері бармена. Цього року мистецькі роботи створені у вигляді колажу від британського дизайнера Totally Okay, який використовує комбіновані та репортажні фотографії кожного виробника, щоб розповісти переконливу та захоплюючу історію.

Ogonek, Almaty — Herbarium

Одне зі справді унікальних меню в сучасному світі. Список коктейлів цього казахстанського бару надходить до столу окремими елементами для кожного з семи коктейлів. Herbarium — це свято родючого ландшафту регіону, де кожен напій є героєм продукту, який був видобутий того дня. Це дозволяє гостям побачити необроблену версію того, що вони п’ють, і відчути запах кожного компонента перед тим, як зробити замовлення на коктейль.

Щоб дізнатися переможця, під’єднайтесь до церемонії нагородження The World’s 50 Best Bars, яка відбудеться в Барселоні о 20:15 (за місцевим часом) у вівторок, 4 жовтня.

Фото: 50bestbars

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi