Оголосили фіналістів конкурсу кращих барменів та барист України 2020 - PostEat

пошук

Оголосили фіналістів конкурсу кращих барменів та барист України 2020
15-09-2020 0 656


Організатори оголосили найкращих барменів за результатами конкурсу Cofftails 2020. Взяти участь у змаганні міг кожен бариста або бармен, який працює в сфері ресторанного чи барного бізнесу на момент проведення заходу. Правила конкурсу тут

Головним призом, розміром у 25 000 грн, буде нагороджено конкурсанта, що став автором найкрашого коктейлю за версією авторитетного журі конкурсу Cofftails 2020.

Ось що відмітили організатори щодо параметрів, за якими оцінювались коктейлі: «Винахідливість, смак, баланс… Тобто за всіма, окрім техніки – якщо ви ненароком впустите ложечку під час виступу, вас не каратимуть штрафними балами. Але сам виступ оцінюється. Тому краще не мимрити і тримати посуд і інструменти міцніше. Єдиний надійний спосіб заробити штрафні бали – начхати на дотримання часу відведеного для виступу (15 хвилин)«.

Задачею конкурсантів було створити коктейль з двома обов’язковими інгредієнтами: свіжомелена кава та коньяк Courvoisier. Каву кожен учасник мав принести свою та приготувати її на очах у журі — авторитетів кавового та барного світу: Жені Горбань (Fozzy Group), Марії Урсу (Wood You Like, Campari Group Ukraine), Тетяни Тарикіної (High Five) та Євгенія Толмачова. 

З 33-х заявок судді відібрали 11, які змагатимуться за головний приз. Фінал конкурсу пройде 15 вересня у барі “БарменДиктат”.

16 вересня у барі з трьох фіналістів гості зможуть вибрати переможця методом голосування.

 
 

Фото: Cofftails 2020

Читайте також:

Новий заклад: 6-типоверховий кавовий центр Octo Tower біля станції метро Кловська»

Віталій Кличко: «Гості та власники закладів зневажають правила безпеки.

Держпродспоживслужба закликає скаржитися на шкільні обіди

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi