Олександра Фідкевич розповіла про успіхи команди Євгена Клопотенка - PostEat

пошук

Олександра Фідкевич розповіла про успіхи команди Євгена Клопотенка
02-08-2022 0 683


Олександра Фідкевич, партнер та директорка проєктів Євгена Клопотенка, розповіла у Facebook, що команда Євгена Клопотенка увійшла у ритм та набрала темп.

“…хочу поділитись нашими успіхами.

  • Минулого місяця були проведені майстер-класи по підвищенню кваліфікації для викладачів кулінарних коледжів Рівного та Львову за підтримки Швейцарського фонду. 
  • Ми розпочали серію безкоштовних кулінарних майстеркласів для дітей ВПО, у 7 областях, які мають на меті підтримати психо-емоційний стан дітей через спільне приготування їжі. Такі майстеркласи будуть проходити до грудня, два рази на тиждень, з урахуванням всіх безпекових моментів. Організація проходить за підтримки ЮНІСЕФ.
  • Моїм особистим фокусом був контракт з американським видавництвом на створення нової книжки рецептів сучасної української кухні. Наш контракт має один з найбільших гонорарів на створення кулінарної книги в Америці. Перемовини проходили протягом трьох місяців і я рада, що сьогодні ми нарешті підписали контракт. Книжка очікується в липні 2023 року.
  • Окрім цього, ми готуємо нову книгу на український ринок і в осени ви зможете насолодитись нашою новою книжковою дитинкою.
  • В липні ми підписали нові спонсорські контракти на рекламу, одразу 3.
  • Сайт klopotenko.com пережив декілька кількісних падінь. Основна — це перешивка головної сторінки, щоб стартовою була українська, а не російська. Здається, що це треба нажати декілька кнопок і все — готово. Насправді — ні і ми вирішили це робити, не дивлячись на те, що знали, що сайт очікує аналітичне падіння, що це потребує багато часу та грошей. Крім того, на сайті зараз вовсю несеться сезон консервації і показники вже перегнали довоєнні. Заходьте на хрумкі огірочки.
  • На ютубі ми зробили новий формат відео і нам дуже подобається, що вам подобається, бо нарешті ми попали в формат, який так довго шукали.
  • Наші соціальні мережі поступово стають двомовними, ми починаємо додавати англійську мову, щоб осягнути більшу аудиторію.
  • В журналі Vogue вийшло скандальне і надважливе інтерв’ю з Першою леді, а в ньому є згадка про реформу шкільного харчування і Євгена. Вродє це всього навсього згадка, але це той крок, який відкриває ширші двері”, — розповідає Олександра Фідкевич.

За її словами, вона неймовірно пишається командою і цими результатами.

Фото: Facebook Євген Клопотенко

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi