Особливі моменти життя: святкуй яскраво в ресторані NĂM - PostEat

пошук

Особливі моменти життя: святкуй яскраво в ресторані NĂM
23-09-2022 0 1616


Не перший рік вишуканий ресторан сучасної в’єтнамської кухні NĂM в центрі столиці дарує особливі естетичні та гастрономічні враження. Ексклюзивний інтер’єр, неповторна концепція та досконале меню створені, щоб вражати гурманів та відкривати магію Азії. Саме в ресторані NĂM готові довершити вашу особливу подію та зробити свято незабутнім.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Інтер’єр ресторану NĂM оформлений у колоніальному французькому стилі: тут використані натуральні природні матеріали — дерево, камінь, скло. Дизайн, розроблений студією YOD design Lab, виконано в спокійних тонах з яскравими акцентами у вигляді оригінальних деталей інтер’єру, які відсилають до азійської автентики. Перлини інтер’єру — неймовірної краси фреска та старовинні двері, яким більше 300-х років, родом із В’єтнамського Палацу.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Приміщення ресторану двоповерхове, на першому розташувався бар з контактною барною стійкою, на другому — основний зал. Одною з цікавих функціональних деталей є великий комунальний стіл, який ідеально підходить для зручної посадки великих компаній. Увесь другий поверх може стати святковою зоною і вмістити у форматі фуршету 150 гостей, у банкетному розміщенні до 100 гостей. Окремі зали на другому поверсі розраховані на фуршет для 80 гостей та на банкет з 50 або 60 гостями. Для вашого свята в NĂM є усе необхідне: екран, мікрофони, апаратура та техніка для музикантів і вокалістів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Творцем та ідеологом NĂM є досвідчений шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, в ресторані подбали про те, щоб кожен гурман знайшов у меню те, що йому найбільше до душі. Усі страви в меню засновані на автентичних в’єтнамських рецептах, які шеф переосмислив та презентував у сучасному вигляді. Баланс смаків, розкішні подачі та неочікувані поєднання інгредієнтів заховані у кожній страві. У вашому святковому меню можуть бути різноманітні в’єтнамські закуски тім сами, спрінг роли неми з рибними, м’ясними та овочевими начинками, севіче і тартар, м’ясо wok, морепродукти на грилі, зіркова імператорська качка та авторські десерти. Кожне святкове меню може бути індивідуально доповнено стравами у в’єтнамському стилі. Вартість святкування дня народження та інших свят в ресторані від 1200 грн на особу без алкогольних напоїв.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • імператорська качка NĂM – 768/ грн (половина)/1537 грн (ціла),
  • тім сам з трюфелем та креветкою – 429 грн,
  • хрусткий нем з куркою та кальмаром – 257 грн,
  • ягня смажене wok з соусом блек пеппер та бобами – 529 грн,
  • хрусткий м’якопанцирний краб – 587 грн,
  • татакі з тунця трюфель понзу – 337 грн
  • рол татакі лосось з креветкою – 529 грн
  • тар-тар з лососем та полуницею – 547 грн.

Винна карта ресторану NĂM налічує більше 85 різних винних позицій з різних регіонів, тож буде не складно підібрати найкращий супровід до ваших святкових страв. Крім цього, ви можете обрати щось цікаве з авторської коктейльної карти NĂM, де кожен коктейль пропущений через призму сонячного В’єтнаму.

Ви можете обрати вишуканий зал та відзначити подію розкішним банкетом, зібратись із близькими на родинний затишний обід, замовити неповторні страви та напої із доставкою та виїзним сервісом від ресторану або обрати виїзний кейтерінг та організувати свято в будь-якому місці. Кожна ваша подія з рестораном NĂM буде особливою та неповторною.

Ресторан  NĂM • Modern Vietnamese Cuisine

м. Київ, вулиця Велика Васильківська, 48

Графік роботи: щодня з 12:00 до 22:00

Телефон +380967585858, +380676421515 (доставка)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi