Перший Білий Налив у ЄС: Дмитро Борисов відкрив сидерію у Вроцлаві - PostEat

пошук

Перший Білий Налив у ЄС: Дмитро Борисов відкрив сидерію у Вроцлаві
21-04-2023 0 745


20 квітня у Вроцлаві на площі Ринок розпочала роботу перша сидерія ресторатора Дмитра Борисова «Biały Nalew» (Rynek 45/4A, 50-116 Wrocław). Заклад працює на умовах франшизи, власниками якої теж є українці. На відкритті гостей традиційно пригощали хот-догами та сидром за відмітку в соціальних мережах.

Biały Nalew у Вроцлаві має 60 посадкових місць та дворівневе планування. На першому поверсі панорамні вікна з видом на площу Ринок, ближче до теплого сезону на вулиці облаштують літній майданчик. На нижньому поверсі — DJ-зона та майданчик для вечірок. В інтер’єрі впізнавані люстри із келихів, картини української художниці Ірини Писанко, неонові написи та багато зелених рослин. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Основа барної пропозиції – це натуральні сидри та наливки, що можна замовити на розлив із кранів або придбати у скляних пляшках. Є також подарункові набори в стилізованій сумці-сітці. Меню кухні складається зі свіжих устриць, асортименту хот-догів в класичній булочці та масляному французькому бріоші, що випікають спеціально для закладу. Цінова політика страв та напоїв максимально демократична.

Дещо з меню: 

  • Келих яблучного сидру – 9 злотих 
  • Келих наливки – 9,9 злотих  
  • Устриця — 7,9 злотих  
  • Хот-дог класичний – 8 злотих   
  • Хот-дог у вершковому бріоші — 9,9 злотих   
  • Кесаділья – 9,9 злотих   

“Biały Nalew” у Вроцлаві — перший заклад бренду за кордоном. Протягом року мережа розширить присутність в Польщі та відкриє заклади в Німеччині та Чехії. В Україні “Білий Налив” об’єднує  29 закладів у 15 містах. Перший “Білий Налив” розпочав роботу на Хрещатику в Києві у 2018 році.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi