Під час зйомок проекту для відомого горілчаного бренду поставили Національний Рекорд України! - PostEat

пошук

Під час зйомок проекту для відомого горілчаного бренду поставили Національний Рекорд України!
07-08-2020 0 552

Партнери

Автор


На пшеничному полі під Києвом з’явилася гігантська фігура! Комбайнери поставили новий Національний рекорд!

Фігуру видно з космосу: довжина 202 метри і ширина 57 метрів.

Вперше в Україні експерти Національного Реєстру Рекордів України, зафіксували найбільшу фігуру на пшеничному полі, і це – пляшка довжиною 202 метри та шириною 57 метрів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Одним з ключових напрямів реалізації українського зерна є виробництво натуральної зернової горілки. Щоб підтримати імідж української зернової горілки, комбайнери разом з представниками Національної  Горілчаної Компанії вирішили створити об’єкт у формі величезної пляшки. Сьогодні украінська горілка входить у топ-5 кращих у світі і виготовляється з кращого в світі  зерна.

5 комбайнів одночасно шляхом покосу створили величезну фігуру та встановили новий Національний рекорд України! Комбайнери присвятили арт-акцію закінченню сезону збирання врожаю та створенню кращої зернової горілки, яка входить у топ-5 у світі і виробляється з найякіснішого українського зерна!

Експерти представництва Книги Рекордів Гіннеса в Україні зафіксували  величезний арт-об’єкт та вручили сертифікат комбайнерам та представникам українського горілчаного бренду HLIBNY DAR!

 

Текст та фото надані партнером. Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi