Після карантину в ресторанах Великої Британії приберуть сільнички зі столів і заборонять пити на барі - PostEat

пошук

Після карантину в ресторанах Великої Британії приберуть сільнички зі столів і заборонять пити на барі
22-05-2020 0 952


Бари та ресторани Великої Британії готуються до відновлення роботи після карантину з 4 липня. Згідно з рекомендаціями галузевої організації UKHospitality у закладах скасують шведські столи, змусять прибрати сільнички зі столів, а гостям заборонять пити за шинквасом.

UKHospitality підготувала збірку правил та рекомендацій для закладів Великої Британії, які повинні створити безпечні умови для гостей та персоналу у післякарантинний період. Збірка правила передана британському уряду, як документ, що може лягти в основу законодавчо затверджених правил та рекомендації.

На десятках сторінок зібрані докладні інструкції щодо прибирання закладу, обслуговування, режиму роботи. Зокрема, закладам рекомендовано відмовитись від обслуговування гостей за шинквасом (барною стійкою), використовувати електронне меню, перевести чайові в онлайн, прибрати сільнички зі столів, зробити акцент на літніх майданчиках тощо. 

Автори добірки зазначають, що правила повинні бути гнучкими, враховуючи різноманіття закладів та умов роботи в різних містах і регіонах Великої Британії.

Фото: Unsplash

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

На що варто звернути увагу ресторанному бізнесу в процесі виходу з карантину та з націленням на розвиток, рентабельність

«Відновили роботу — почались перевірки»: думки ресторатора про державне регулювання бізнесу

Львівський паб зібрав аншлаг після карантину. Наступного дня влада його закрила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi